Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κώστας Δημόπουλος από το Λιτόχωρο : "Να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη"

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009





Στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου μίλησε σήμερα το μεσημέρι σε πολυπληθή συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Πιερίας Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος αφού ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωθέντες τόνισε : "Για το ΠΑΣΟΚ ήμασταν ένα κρατίδιο, εμείς όλοι ξεχασμένοι, τίποτα, στα χωράφια, στον Όλυμπο. Θαρρείς και το μεγαλύτερο σύμβολο του Ελληνισμού δεν είναι ο Όλυμπος". Επίσης τόνισε ότι "οι ημέρες είναι πολύ δύσκολες και θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας προσπάθεια, για να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη".

Για τον Νίκο Κάκκαλο

Αναφερόμενος στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Πιερίας Νίκο Κάκκαλο είπε μεταξύ άλλων : "Ο εκλεκτός συμπατριώτης σας, ο Νίκος ο Κάκκαλος,
κινήθηκε πάντοτε με ειλικρίνεια, με καθαρότητα, με γλυκύτητα και με αλήθεια. Και όποιος παρεξηγήθηκε μαζί του υπήρξε θύμα της ειλικρίνειας του και τίποτα άλλο. Ευχαριστώ πολύ όσους στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία και κοντά σε αυτούς και όσους δεν ήταν Νέα Δημοκρατία, αλλά επειδή τίμησαν το Νίκο τον Κάκκαλο ψήφισαν και Νέα Δημοκρατία. Τους καλώ όλους να με εμπιστευθούν, γιατί και μένα το γραφείο μου είναι το καφενείο. Δύο χρόνια από τότε που πήρα το χρίσμα ήμουν ανάμεσα στον κόσμο". Στη συγκέντρωση παρέστη και ο δήμαρχος Λιτοχώρου Σάκης Τσιφοδήμος μαζί με δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ







ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Ανεπαναληπτη, πραγματικά πολύ μεγάλη η συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, την Κυριακή στις 12 η ώρα.Πλήθος κόσμου, πολύ πάθος, αλλά και δείγμα αγάπης για τον δικό τους Θανάση.Ενα κλειστό γυμναστήριο της Κατερινης κατάμεστο.. η ομιλία του κράτησε μιάμιση ώρα και το ακορατήριο.., εκεί να ακούνε το μεστό του λόγο.. Ετσι ίσως, με τέτοιο επίπεδο, πάει μπροστά και το Ελληνικό κοινοβούλιο...
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε στην αρχή της ομιλίας του:
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Γεννήθηκα το 1991.Είμαι φοιτήτρια Νομικής.Στην αρχή και στα χρόνια της εφηβείας μου ήθελα να είμαι εκκεντρική- αντιδραστική σε κάθε μορφής εξουσία.
Γιαυτό και ήμουν απο εκείνα τα νέα παιδιά, που δέν ήθελα να ακούσω για ΠΑΣΟΚ.Είμαι παιδί γεννημένο μετά Ανδρέα Παπανδρέου εποχή.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα χρόνια, που έβλεπα μέν η Ελλάδα να δημιουργεί υποδομές, αλλά στο τέλος να αποδομεί το επίπεδο ζωής των μεσαίων στρωμμάτων του λαού μας.Ομως χρόνο με το χρόνο και αφού άρχισα να ψάχνω το ππολιτικ΄παρελθόν της μεταπολιτευτικής Ελλάδας χωρίς να έχω καμμία πορκατλαηψη ούτε συναισθηματική φόρτιση, απλά άκουγα διάφορους συγγενείς μου να λένε, άλλς υπέρ άλλος κατά και ήθελα μόνη μου να διαμορφώσω άποψη!!Ακουγα μέχρι και πέρισυ "για το κακό ΠΑΣΟΚ" των είκοσι χρόνων... Θυμάμαι τα τηλεοπτικά σπότ των εκλογών του 2004 και τα ρεπορτάζ "με εικόνες απο Νοσοκομεία με κατσαρίδες" και ήμουν έτοιμη να βρίζω το "κακό ΠΑΣΟΚ". Ακουγα για εγκατάλειψη του συστήματος υγείας και της παιδείας και ήμουν έτοιμη να "βρίσω το ΠΑΣΟΚ". Ακουγα για τα Κέντρα Υγείας που υπολειτουργούσαν και ήμουν έτοιμη να βρίσω το ΠΑΣΟΚ. Οταν όμως θέλησα να ψάξω την αλήθεια.Διαπίστωσα!!! Οτι πρίν τον Ανδρέα Παπαβδρέου και επι Υπουργείας Γεννηματά, δέν γνώριζε ο ΕΛληνικός λαός την λέξη "κέντρο Υγείας", Σύστημα Υγείας, Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, Πατρών,Λαρίσης,Αλεξανδρούπολης,Γεννηματά,Ιωαννίνων,Ηρακλείου και άλλα που ίσως μου διαφεύγουν.Και αναρωτιόμουνα.. μα είναι δυνατόν; να έχουν γίνει τόσα και να τα ξεχνάνε και να παρουσιάζουν σε εμάς του νέους που δέν ζούσαμε εκείνη την εποχή, αρνητικά.. αρνητικά.. τα 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ;Ομως σάν νέος άνθρωπος ήθελαν να έχω άποψη..Ψάχτηκα. κατέληξα.. ότι το μεγαλύτερο έργο στην μεταπολιτευτική ΕΛλάδα, ήταν οτ έργο του Ανδρέα Παπανδρέου..Εγινε επανάσταση στην "κοινωνική μετεξέλιξη της μεταπολιτευικής αυταρχικής Ελλάδας,.. που χώριζαν του Ελληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα - πράγμα που δέν έζησα και δέν θάθελα να ζήσω ποτέ..,Μοιράσστηκε ο εθνικός πλούτος στον επι δεκαετίες οικονομικά εξουθενωμένο λαό.. Με λίγα λόγια άλλαξε η ροή του τόπου σε μία δημοκρατική μετεξέλιξη και μία οικονομική αναβάθμιση των μεσσαίων στραμ΄των και η δημιουργία της ΕΛλάδος της υποδομής, πάνω στα προπολεμικά υπάρχοντα έργα υποδομής...Θέλω να παραθέσω βίντεο που βρήκα στο διαδίκτυο για τα 20 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και τα συμπεράσματα ανήκουν σε κείνους που δέν θέλουν να ψάχνουν την αλήθεια!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ!


ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Για μάχη στην Ευρώπη ετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ - ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=86163

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ διαπραγμάτευσης με τις Βρυξέλλες ψάχνει ο Γ. Παπανδρέου, καθώς σ' αυτό το επίπεδο θα κριθεί το εάν θα καταφέρει να εφαρμόσει την πολιτική που έχει ανακοινώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, η γραμμή που προκρίνεται μέχρι αυτή την ώρα είναι αυτή της αναδιαπραγμάτευσης των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας.

Τα σχέδια έχουν ως εξής:

*Η πρώτη επιλογή είναι η διμερής διαπραγμάτευση με Eurostat και Κομισιόν, ώστε οι δαπάνες για την παιδεία και τη στήριξη της απασχόλησης να μην συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του δημόσιου χρέους.

*Η δεύτερη έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ο Γ. Παπανδρέου να θέσει υπό συνολική αμφισβήτηση το Σύμφωνο Σταθερότητας και να καταθέσει πρόταση για επαναξιολόγησή του σε επίπεδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες, καθώς απαιτούνται συμμαχίες αλλά και ομοφωνία των ηγετών της Ε.Ε. Από την πλευρά της η Κομισιόν δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανοίξει διάλογο με την κάθε χώρα για εξαιρέσεις επιμέρους τομέων από τον υπολογισμό χρέους χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και πειστικές δικαιολογίες.

Οι διαπραγματεύσεις

Τις τελευταίες ημέρες και μετά τα σαφή μηνύματα των Βρυξελλών φαίνεται πως στο «πράσινο στρατόπεδο» αντιλαμβάνονται ότι η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Μετά και τις -σκόπιμες για κάποιους- διαρροές των τελευταίων ημερών ότι το έλλειμμα φέτος θα ξεπεράσει το 10% (γεγονός που αρνήθηκε με ανακοίνωσή του την Παρασκευή ο Γ. Παπαθανασίου), η αξιωματική αντιπολίτευση εξετάζει πλέον ένα τρίτο σενάριο.

*Το ενδεχόμενο να ζητήσει νέα «απογραφή» και να θέσει θέμα ελλιπούς παρακολούθησης των ελληνικών δημοσιονομικών μεγεθών από την πλευρά των Βρυξελλών, με τη δικαιολογία ότι η παρούσα κυβέρνηση κοινοποιούσε λάθος στοιχεία. Πρακτικά δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου θα υποστηρίξει ότι και η Ε.Ε. φέρει ευθύνη που η ελληνική οικονομία έφτασε στη σημερινή κατάσταση. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγει τον πολιτικό σκόπελο σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες ανατρέψουν τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Το ίδιο τέχνασμα χρησιμοποίησε και η Ν.Δ. το 2004, μόνο που η κίνηση αυτή έφερε και την πρώτη επιτήρηση της χώρας μας.

Οι Βρυξέλλες τηρούν στάση αναμονής και αναφέρουν ότι θα εξετάσουν τα στοιχεία που έστειλε η ΕΣΥΕ και θα ανακοινώσουν τις προβλέψεις τους τον Νοέμβριο.

Στο παρασκήνιο όμως η Κομισιόν φοβάται μια δεύτερη απογραφή, καθώς σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί και τα νούμερα διαφοροποιηθούν, η ευθύνη δεν θα είναι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Κομισιόν που προΐσταται της Eurostat. Με αυτό τον τρόπο αμφισβητείται και η αξιοπιστία της Κομισιόν, που παρά το κακό προηγούμενο των στατιστικών στοιχείων της Ελλάδας δεν μπορεί να ελέγξει τους δικούς της μηχανισμούς.

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί σιωπηλά τις εξελίξεις, καθώς γνώριζε από τον Αύγουστο τις προθέσεις της Κομισιόν αλλά και την επιδείνωση λόγω κρίσης. Στελέχη της αναφέρουν ότι το «κυβερνητικό σχήμα παρακολουθεί χωρίς να δεσμεύεται και αφήνει το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει δεσμεύσεις που θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν».

Νοσοκομείο Κατερίνης - ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!! "Ηταν παράδοση παραλαβή"- Εβαλαν όμως νταμπέλα εγκανίων και το όνομα του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Παραδόθηκε το νέο νοσοκομείο Κατερίνης Παράδοση παραλαβή του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Τον κο Αβραμόπουλο ξενάγησε στους χώρους του νοσοκομείου, ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, παρουσία των βουλευτών του νομού και φορέων. (ΠΗΓΗ ΔΙΟΝ)
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΗ. Να με συμαπθάτε φίλοι της ΔΙΟΝ τηλεορασης, αλλά δέν ήταν "παρουσία των βουλευτών" , αλλά ήταν παρουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και όλου του κομματικού μηχανισμού, που προβάλλεται απο το κανάλι Σας, προκλητικά θάλεγα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!


Ολοι ζούμε σε αυτή την πόλη και το Νομό.Ξέρουμε.Θυμόμαστε! Ξέρουμε τί έγινε παλιότερα.Ξέρουμε τί έπραξε η κυβέρνηση. Θάεθελα νάξερα. Ηταν παράδοση και παραλαβή; ή ήταν εγκαίνια;Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις όλων ήταν και απο το ρεπορτάζ, ήταν παράδοση και παραλαβή.Τότε γιατί αυτή η πλάκα που τοποθετήθηκε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ;Για να προλάβει ο Αβραμποπουλος να "χώσει " τη μούρη του και το όνομά του εκεί;Μήπως τα πραγματικά εγκαίνια θα γίνουν απο την επόμενη κυβέρνηση;Γιατί δέν περίμεναν να γίνουν μετά τι εκλογές κανονικά εγκαίνια όταν είναι έτοιμο το Νοσοκομέιο να λειτουργήσει; ;μήπως επειδή γνωρίζουν ότι δέν θα είναι κυβέρνηση;
Αλλά ένα πο τα πολλά ψέμματα της κυβέρνησης! Είναι μεγάλο ψέμμα αυτο που γράφει ηπλάκα στο Νοσοκομείο, αυταπόδεικτο απο την επίσημη εκδήλωση.Νομίζετε με τέτοια κόλπα θα πείσετε τους πολίτες της Πιερίας.
Λίγο τσίπα, "εσείς που είστε ειλικρινείς με το λαό"!!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)