Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ - ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2009

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ!!!!

Δευτερα 14 Σεπτεμβριου 2009

Δέν τόλμησε να μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση ο Καρμαανλής!!Μίλησε σε καθαρό κομματικό ακροατήριο γυναικών με παρουσία και αντρών.... Κουβαλήθηκαν οι καημένες εκεί για να χειροκροτήσουν... αλλά απο ηθικό; το μαρτύρησαν αυτοί που ήταν εκεί!!!
Ηθικόν; Το χειρότερον!! Δείτε το βίβτεο της ΝΕΤ, μονο η ΝΕΤ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑ ΝΑ ΡΑΨΕΙ!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Και νέα παρενόχληση ΑΠΟ τουρκικά αεροπλάνα στο Αιγαίο.Αυτή τη φορά σε ΛΕΤΟΝΙΚΟ ελικόπτερο που πετούσε για λογαριασμό της Ευρωπαικής Ενωσης, και έλεγχε το Αιγαίο για λαθρομετανάστες.Ευρωπαικά μέσα παρενοχλούν οι Τούρκοι και σέ κ Μπακογιάννη ενδιαφέρσαι μόνο για την επόμενη μέρα.Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια την εξωτερική μας πολιτική την καταντήσατε "τραβεστί" για να χρησιμοποιήσω μία προσφιλή σας λέξη...
Η εξωτερική πολιτική ασκείται συνεχώς, με διπλωμάτες κύρους και όχι αποσπασματικά.. αλλά συγκροτημένα και με σχέδιο μακράς πνοής....βέβαια πρέπει αυτός ή αυτή που εκπροσωπεί τη χώρα μας στα διαθνή φόρα, πρέπει να τυγχάνει της αν΄λογης εκτίμησης.. και να θεωρείται πρόσωπο σοβαρο.. που εκπροσωπεί μία σοβαρή κυβέρνηση που παλεύει για τα δίκαι της χώρας του... καταλάβατε εσείς τόσα χρόνια κάτι τέτοιο;

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

»ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ:ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΒΟΥΝ-ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ‏

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2009

Βουίζει ο τόπος από το πρωί ότι στη λίστα των κομμένων από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι και ο Κώστας Κουκοδήμος. Ο ίδιος ο βουλευτής Κατερίνης λέει, πάντως, ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως θα είναι μέσα στους συνδυασμούς. Φέρεται, μάλιστα, να έχει συμπληρώσει και τη σχετική αίτηση. Υπενθυμίζουμε ότι στο ψηφοδέλτιο της Κατερίνης έχει ενταχθεί και η πρώην σταρ Ελλάς Μαρίνα Τσιντικίδου!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Μαγγίνας με εικόνα τί είπε με την επιστολή του!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε στην Πιερία


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΠΗΓΗ

Κύκλωμα μαστροπείας έκρυβε καφέ - μπαρ στην Πιερία. Αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως «πελάτες» και συνέλαβαν έναν 65χρονο και μια 47χρονη.

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για το ύποπτο μπαράκι που βρίσκεται στο 71ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης. Έτσι, ένας αστυνομικός παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενος για να συνευρεθεί ερωτικά με κάποια κοπέλα. Ο 65χρόνος υπεύθυνος του καταστήματος του παρέδωσε τότε μια 47χρονη σερβιτόρα έναντι 100 ευρώ και τους οδήγησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.
Τα χαρτονομίσματα με τα οποία πληρώθηκε ωστόσο ήταν προσημειωμένα και στη συνέχεια βρέθηκαν στην ταμειακή μηχανή. Ο 65χρονος και η 47χρονη συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ η ιδιοκτήτρια του καφέ - μπαρ, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, αναζητείται.
Όπως έγινε γνωστό, στο κατάστημα εργάζονταν άλλες έξι γυναίκες, τα ονόματα των οποίων δεν αναγράφονταν στην κατάσταση εργασίας.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Παπανδρέου ΣΤΗ ΔΕΘ : Η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Δευτερα 14/09/2009 - πηγη
Τη βεντάλια των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΠΑΣΟΚ με αιχμή την οικονομία και το κράτος άνοιξε στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο Γ. Παπανδρέου. Επανέλαβε ότι στις προσεχείς εκλογές "δεν συγκρούονται δύο κόμματα και δύο αρχηγοί, αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις" και τόνισε ότι "η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία" ώστε να αναδειχθούν χρόνια προβλήματα που μπορούν να διορθωθούν.

Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ εκλεγεί με ισχνή αυτοδυναμία, προανήγγειλε σκληρές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο απογραφής, έκανε λόγο για δημιουργία “πυλώνα” στην τραπεζική αγορά ο οποίος θα ελέγχεται από το κράτος, γνωστοποίησε ότι θα ανοίξει την υπόθεση Siemens με Εξεταστική Επιτροπή, ενώ για τον κ. Σημίτη είπε ότι θα τον ήθελε στη Βουλή.

Το οικονομικό μοντέλο

Το σχήμα "αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη" επικαλέστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ερωτηθείς στο "που θα βρεθούν τα λεφτά;" για την υλοποίηση του προγράμματος που εξήγγειλε. Πρόσθεσε ότι το φορολογικό σύστημα που παρουσίασε είναι δίκαιο και θα φέρει περισσότερα έσοδα- "όχι νέα βάρη στη μεσαία τάξη και του χαμηλόμισθους", ενώ χαρακτήρισε "ρεαλιστικό" το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι "τα τελευταία χρόνια ήταν δυσάρεστη για την Ελλάδα, αλλά ευχάριστη για ημέτερους και ισχυρούς". Και πρόσθεσε: "Θα είμαι σωστός αποτελεσματικός και δίκαιος. Θα συγκρουστούμε με πρακτικές του παρελθόντος. Υπάρχουν τεράστιες σπατάλες, πελατειακές σχέσεις. Υπάρχουν τα λεφτά". "Πρέπει να σταματήσουμε τις σπατάλες και να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα" υπογράμμισε και έδωσε το παράδειγμα των Νοσοκομείων.

"Υπολογίζουμε στο πλαίσιο του τριετούς προϋπολογισμού να έχουμε τα απαραίτητα έσοδα, νοικοκύρεμα της σπατάλης, για να χρηματοδοτήσουμε τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει" είπε και πρόσθεσε ότι "η επανεκκίνηση της αγοράς που θα φέρει έσοδα στο κράτος".

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Σε ερώτηση για το τι προτίθεται να πράξει με το χρέος και το έλλειμμα, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι "θα πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό" και διαβεβαίωσε ότι "απογραφή σαν αυτή που έκανε η ΝΔ δεν θα κάνουμε".

ΝΔ: Ανεφάρμοστο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος έχει ήδη μιλήσει με τους κυρίους Τρισέ, Μπαρόζο και Αλμούνια, και πως υπάρχει προετοιμασία, ενώ υπογράμμισε ότι "θα διαπραγματευτούμε σκληρά για το συμφέρον του τόπου, κάτι που δεν έκανε η κυβέρνηση".

Σε ερώτηση για το εάν το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να προχωρήσει σε νέο δανεισμό είπε ότι "με το πρόγραμμα μας έχουμε στόχο να επανακινήσουμε την οικονομία. Δεν είναι στόχος να φορτώσουμε τεράστια ποσά νέου χρέους".

Ερωτηθείς για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη φορολογία, είπε ότι "στόχος μας είναι ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Όσοι έχουν να δώσουν θα πληρώσουν και όσοι δεν έχουν θα έχουν μειωμένη φορολογία. Θα φορολογούνται με ενιαία προοδευτική κλίμακα. Είμαστε σε άλλη φιλοσοφία με τη ΝΔ". Και πρόσθεσε: "Θα κτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή πιο αποτελεσματικά όταν ο πολίτης αισθάνεται ότι το φορολογικό σύστημα είναι δίκαιο". Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι δεν θα μειωθεί ο ΦΠΑ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει αύξηση.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Αναφορικά με τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "η πολιτική μας θέλει να βάλει κανόνες. Δεν έχει εξαιρέσεις. Έχω ξεκινήσει διάλογο με την εκκλησία. Μέσω αυτού θα βρούμε το κατάλληλο έδαφος για τη λύση του θέματος της εκκλησιαστικής περιουσίας. Η Εκκλησία σε αυτή την προσπάθεια δεν θέλει να λείψει".

ΔΕΚΟ- Απολύσεις

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχουν απολύσεις σε παράνομες θέσεις στο Δημόσιο και για το τι θα γίνει στις ΔΕΚΟ, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: "Αν υπάρχουν παρανομίες δεν θα τις επικυρώσουμε. Για νόμιμες προσλήψεις δεν υπάρχει θέμα απολύσεων".

Αναφορικά με την Ολυμπιακή είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τη συμμετοχή του δημοσίου μέσα στην Ολυμπιακή και στα έσοδα. Για τον ΟΤΕ σημείωσε ότι "θα είμαστε σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Deutsche Telekom για να δούμε πώς το δημόσιο θα έχει και πάλι ρόλο".

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Τράπεζες

Ερωτηθείς εάν προτίθεται να προχωρήσει σε εθνικοποίηση Τράπεζας είπε: "Οι τράπεζες επειδή δεν είχαν επενδύσει σε τοξικά έμειναν σχετικώς έξω από την κρίση. Το τραπεζικό σύστημα διεθνώς έχει αδυναμίες και ευθύνες για την κρίση". Τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργούν οι ελληνικές τράπεζες: "Είναι απαραίτητο ο τραπεζικός κόσμος να αναπροσανατολιστεί, να στηρίξει την ανάπτυξη και να συμβάλλει σε μία δίκαιη αναδιανομή του πλούτου. Πρέπει να υπάρχει ισχυρός πυλώνας στην τραπεζική αγορά που θα έχει λόγο το δημόσιο" υπογράμμισε.

"Θα ήθελα τον κ. Σημίτη στη Βουλή"

Κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη με τον πρώην πρωθυπουργό και τη μη συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Παπανδρέου γνωστοποίησε ότι ο ίδιος έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στον Κ. Σημίτη. "Θα τον ήθελα στη Βουλή. Σέβομαι τη δική του απόφαση. Σέβομαι και τιμώ το έργο του, είναι ανεκτίμητο. Είναι αξιολογότατο στέλεχος για την Ελλάδα και Ευρώπη" είπε. Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τόνισε ότι "γνώμονας μου είναι να έχω μία μάχιμη ομάδα για να προχωρήσει μπροστά ο τόπος".

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Περί προσώπων

Ο κ. Παπανδρέου απέφυγε να απαντήσει στα σενάρια που ακούγονται για τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ σε ερώτηση για τα πρόσωπα που σκοπεύει να αξιοποιήσει, απάντησε ότι το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ θα το εφαρμόσει το νέο υπουργικό συμβούλιο. Δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιήσει όλο το δυναμικό του ελληνισμού, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κράτος θα επιλέγονται αξιοκρατικά.

Απόσπασμα της συνέντευξη Τύπου



"Δεν χρωστάω σε κανέναν"

Ερωτηθείς για την περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ εκλεγεί με ισχνή πλειοψηφία και τι σκοπεύει να πράξει σε αυτή την περίπτωση, είπε ότι όταν "ένα κόμμα παίρνει πλειοψηφία, με αυτή κυβερνά. Είναι εντολή του λαού". Πρόσθεσε ότι "η σημερινή κυβέρνηση είχε πρόβλημα λόγω των πολιτικών της", ενώ επανέλαβε ότι ο ίδιος "δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν θα είναι όμηρος κανενός".

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Αναφερόμενος στο νέο εκλογικό σύστημα που προτίθεται να προτείνει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι δεν αφορά μόνο στην αύξηση των βουλευτών Επικρατείας, "αλλά είναι ένα σύστημα που έχει και διαφορετικές περιφέρειες". "Ζητάμε εντολή για να πάμε σε αλλαγή του πολιτικού συστήματος, όχι μόνο του εκλογικού. Θα είναι και μια απελευθέρωση του βουλευτή να κάνει και τη δουλειά του", συμπλήρωσε.

Περί Siemens: "Η αλήθεια θα υπάρξει"

Κληθείς να σχολιάσει το σκάνδαλο Siemens, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι "περιμένω εξηγήσεις, ο ελληνικός λαός περιμένει εξηγήσεις, από έναν πρωθυπουργό που δεν ήθελε διαφάνεια, δεν έδινε στοιχεία". Επανέλαβε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι "πρέπει να ματώσουμε και να μάθουμε την αλήθεια" και προανήγγειλε ότι ως πρωθυπουργός θα ανοίξει τη διαδικασία, θα γίνει Εξεταστική Επιτροπή και "η αλήθεια θα υπάρξει", διότι -όπως υπογράμμισε- "καμία πολυεθνική δεν μπορεί να εξαγοράζει πολιτικούς. Πρέπει να έχουμε μία Δημοκρατία που να εκφράζει τον ελληνικό λαό".

Ασφαλιστικό

"Δεν θα υπάρξει αλλαγή στα όρια συνταξιοδότησης", δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου επισημαίνοντας ότι "το πρόβλημα του ασφαλιστικού στη χώρα, δεν μπορεί να επιλυθεί με το συγκεκριμένο τρόπο".

Μεταναστευτικό

"Χρειάζονται σαφείς κανόνες" τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μέτρων ένταξης των μεταναστών στην κοινωνία. "Άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει την Ελλάδα ως πατρίδα, παιδιά που έχουν μεγαλώσει ή γεννηθεί στην Ελλάδα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να είναι Έλληνες πολίτες", είπε.

Εθνικά θέματα

Για την Τουρκία τόνισε ότι "δεν απεμπολώ το δικαίωμα της αρνησικυρίας" και επεσήμανε ότι θα αξιολογούνται τα βήματα της γειτονικής χώρας και στο Κυπριακό και στις διμερείς σχέσεις. "Ο Κ. Καραμανλής κατέβασε τα όπλα. Έπρεπε να διαπραγματευτεί. Επιτέλους θέλουμε μία χώρα που θα σέβεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα" τόνισε.

Για το "Σκοπιανό" είπε ότι ο ίδιος έχει χειριστεί το πρόβλημα πολλά χρόνια "και καταφέραμε να μην υπάρχουν αναγνωρίσεις από πολλές μεγάλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ". "Εμείς χειριστήκαμε το πρόβλημα με δυναμισμό. Η κόκκινη γραμμή που έχουμε χαράξει προτάθηκε από εμάς και την υιοθέτησε η κυβέρνηση. Δεν κάνουμε πίσω", συμπλήρωσε.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξ/πόλη είπε: "Εμείς ήμασταν η κυβέρνηση που ξεκίνησε τον Μπουργκάς- Αλεξ/πόλη. Είναι βούληση μας να προχωρήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαπραγματευόμαστε συνεχώς". Χαρακτήρισε "λεόντεια συμφωνία υπέρ τρίτων και όχι υπέρ της ελληνικής πλευράς" τη συμφωνία και έθεσε επίσης το θέμα της περιβαλλοντικής προστασίας στην Αλεξ/πόλη.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου


"Διαφορετική προεκλογική εκστρατεία"

Κληθείς να σχολιάσει το Debate ανάμεσα στον κ. Καραμανλή και τον ίδιο, είπε ότι "δεν θα αξιολογήσω την επικοινωνιακή άνεση του Καραμανλή, μπορώ όμως να αξιολογήσω την πολιτική του". Τόνισε ότι το κόμμα του πρότεινε κάτι συνολικό, "μία διαφορετική προεκλογική εκστρατεία- καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες". Επεσήμανε επίσης ότι ο ίδιος πρότεινε άμεση συζήτηση μεταξύ των δύο ώστε να συγκριθούν τα προγράμματα μας.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τις απόψεις του για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος και της αυτονομίας της πολιτικής ζωής. Πρόσθεσε ότι θέλει ανεξάρτητα ΜΜΕ: "Τα ΜΜΕ σήμερα δεν είναι ελεύθερα, ο δημοσιογράφος δεν γράφει πάντα αυτό που πιστεύει. Υπάρχει οικονομική εξάρτηση πολλών παραγόντων. Θέλουμε καθαρές σχέσεις και καθαρούς κανόνες" πρόσθεσε.

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου



Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη συμπαράσταση του στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σχέδιο Εθνικής Ανάτασης

Tο περίγραμμα του "Σχεδίου Εθνικής Ανάτασης" παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου το βράδυ του Σαββάτου, με αιχμή την οικονομία και το κράτος, το οποίο -όπως είπε- θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή με την ψήφιση πέντε νομοσχεδίων. Διαβάστε αναλυτικά

Κοινωνική συμφωνία

Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, με την οποία προτείνει κοινωνική συμφωνία στις δυνάμεις της εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Διαβάστε αναλυτικά
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!




ΔΕΥΤΕΡΑ 14.9.09

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 5-0

Με πέντε γκολ "φιλοδώρησαν" την αντίστοιχή ομάδα του Παναιτωλικού οι νέοι του Πιερικού στο χτεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Περίστασης. Οι "μελανόλευκοι" ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, με τη διαφορά δυναμικότητας ωστόσο ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι εμφανής. Το σκορ άνοιξε ο Κόιτς "κρεμώντας" τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 20', ενώ ο Μίγκος στο 28' μιμήθηκε τον συμπαίκτη του κάνοντας το 2-0. Στη επανάληψη και πάλι ο Κόιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 ατο 46' ενώ στο 66' άφησε το ρόλο του εκτελεστή για να αναλάβει το ρόλο του δημιουργού τροφοδοτώντας με εξαιρετική μπαλιά τον Τσικαδέρη ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα κάνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Καρασαββίδης στο 82'.
Τον αγώνα, που παρακολούθησε και ο τεχνικός του Πιερικού Μάκης Κατσαβάκης, διετήτευσε ο κ. Συμεωνίδης.

Οι συνθέσεις:
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας, Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης (68' Μάρκογλου), Τσικδέρης (75' Καρασαββίδης), Μπαρέκας, Κόιτς, Μίγκος, Σεχολάρι (57΄Τσιανάκας).
Νέοι Παναιτωλικού: Παπαϊωάννου, Αλπέτσος, Δήμου, Μπερερής, Γιαννοκώστας, Παπαθεοδώρου, Κοτρούσος, Νταλαπέρας, Τραγούλιας, Τσέλας (63' Φουρλής), Κοθρούλας (72' Κουγιανός) (80' Τσούνης).

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ; ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ


Δευτερα 14 Σεπτεμβριου 2009

Μετά την αναγκαστική παραίτηση του Μαγγίνα, με επιστολή του στον πρωθυπουργό που δέν θα είναι υποψήφιος. φούντωσαν τα σενάρια και οι πληροφορίες ότι πολλούς θα πάρει η μπάλλα.Σύμωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Κακαουνάκη και τα όσα είπε πριν απο λίγο στην εκπομπή του στον ΦΛΑΣ, ο Λούλης θα πάρει κεφάλια , γιατί μετά την ΗΓΕΤΙΚΉ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Γιώργου απαιτείται να πράξει το ίδιο και ο Καραμανλής. Το ρεπορτάζ λέει ότι πιθανό να μήν είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο Κουκοδήμος, λόγω της ιστορίας εκείνης με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.Αναμένουμε εξελίξεις...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Μόλις παραιτήθηκε ο κ Μαγγίνας, έστειλε επισοτλή στον Πρωθυπουργό.. αυτο τον φάγανε οι Ινδοί.. βρέ τι έκανε ο Γιώργος ανα΄γκασε τον Καραμανλή να το παίξει εκ των υστέρων σκληρός!!!!Καταλαβαίνετε ότι θα μέινουν πολλοί έξω!! πιθανόν να πάρει η μπάλλα και τον Κουκοδήμο!!
δείτε και το βίντεο με το ρεπορτάζ!!!






ΚΡΑΧΤΗΣ
(kraxtis-gr.blogspot.com)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ - ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δευτερα 14 Σεπτεμβριου 2009

Μετά απο πολύ καιρό και το ντόπινκ της Εθνικής ομάδος άρσης βαρών, ο Χρήστος Ιακώβου ναοίγει την καρδιά του, μιλάει γιαυτο, λέει πόσο του στοίχισε, ανέλαβε εκείνος την ευθύνη και μίλησε και για τα μελλοντικά επαγγλεματικά του σχέδια..
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!!



ΚΡΑΧΤΗΣ
(kraxtis-gr.blogspot.com)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΙς 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Μεγάλη καταστροφή, σχεδόν ολοκληρωτική, σε βιομηχανία Γάλακτος στην ΑΘήνα.Στο δρόμο θα μείνουν τόσοι αργαζόμενοι, αφού δέν πρόκειται τουλάχιστον για αρκετό χρονικό διάστημα να ξαναλειτουργήσει!!!Διακοπή της κυκλοφορίας στην Ιερά Οδό.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΜΕΒΡΙΟΥ 2009

Ατύχημα με φιλάθλους του ΠΑΟ που επέστρεφαν απο τον αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.Η σύγκορυση έγινε στην Εθνική οδό Λαμίας Αθηνών.. πρώτες πληροφορίς λένε για δύο νεκρούς.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Φίλαθλοι της Πιερίας σήμερα όλοι στο Δημοτικό Στάδιο

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)

Φίλαθλοι της Πιερίας

Σήμερα όλοι στο Δημοτικό Στάδιο

Φίλαθλοι της Πιερίας

Σήμερα όλοι στο Δημοτικό Στάδιο

Ο αγαπημένος και δοξασμένος Πιερικός μας σας θέλει όλους αρωγούς και συμπαραστάτες στο σημερινό παιχνίδι

ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Η δική σας παρουσία

Φίλαθλοι της Πιερίας

Με το ζεστό και συνεχές χειροκρότημα θα τους κάνει πιο αγωνιστικούς

Φίλαθλοι

Σήμερα όλοι στο Στάδιο 18:00

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Flash Στα Γεγονότα με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009 - (ΤΟΠΙΚΗ)

Μας αρέσουν οι εκλογές τελικά. Γκρινιάζουμε-γκρινιάζουμε αλλά κατά βάθος μας αρέσουν και πολύ μάλιστα.

Ακόμη και ο καφές στον κεντρικό πεζόδρομο αποκτά άλλο νόημα μέσα στην προεκλογική περίοδο. Γίνεται γεγονός, είδηση, πολλές φορές και «πρώτο θέμα» για τους παραπολιτικούς.

Και τον ζάλισαν είναι αλήθεια αυτές τις μέρες τον πεζόδρομο, όχι μόνο οι υποψήφιοι αλλά και οι εν δυνάμει και οι «αγωνιούντες» και οι «έτοιμοι».

Πήραν φωτιά τα παπούτσια τους.

Το ίδιο και ανάλογο κλίμα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα στέκια της νεολαίας το Σαββατοκύριακο.

Η παρέλαση ξεκίνησε νωρίς και συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

Εγκαίνια της εμποροπανήγυρης Αιγινίου και φυσικά τα φλας στραμμένα στη βόρεια Πιερία.

Κι εκεί έντονο το προεκλογικό κλίμα. Έφαγαν σχεδόν σε όλες τις ταβέρνες οι υποψήφιοι. Τι να κάνουν οι άνθρωποι.

Η βροχή μπορεί να χάλασε τα σχέδια για τα λαμπρά εγκαίνια που γινόταν έξω από το κτίριο του ΟΣΕ αλλά δεν χάλασε και τη διάθεση των παρευρισκομένων για …πηγαδάκια.

Οι υποψήφιοι στη σειρά, οι φωτογράφοι σε δράση και οι ματιές πήγαιναν κι ερχόταν. Δεν άφηναν τίποτα να περάσει….

Οι χειραψίες έδωσαν και πήραν στα στενά του πανηγυριού, οι ταβέρνες είχαν την τιμητική τους αλλά και τα καφέ των ομάδων του Αιγινίου που λειτουργούν στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

Τα είχαμε όλα αυτό το διάστημα, εκείνο που μας έλλειπε ήταν τα διόδια. Και δεν έχασαν την ευκαιρία οι δήμαρχοι Κορινού, Πύδνας και Μεθώνης να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους την ημέρα της τελετής του πανηγυριού.

Με πανό υποδέχθηκαν τους επισήμους.

Και ο αγώνας συνεχίζεται. Ετοιμάζονται για συλλαλητήριο και δυναμική κινητοποίηση.

Στην πολιτική ατζέντα της ημέρας αναμένουμε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. το οποίο ρε παιδιά, έλεος. Τόση μανούρα για εκλογές και δεν είχαμε ούτε μια προεργασία έτοιμη;

Άνοιξαν τα πολιτικά γραφεία, ετοιμάζονται τα επιτελεία, δίνουν και παίρνουν οι ολονύκτιες εξορμήσεις.

Άντε και θα περάσουν οι εκλογές και μετά θα τα ανακοινώσετε τα ψηφοδέλτια.

Δεν ξέρω αν αργά το βράδυ χθες ανακοινώθηκαν, πάντως μέχρι το απόγευμα η Ν.Δ. «κλείδωνε» κι όλο «ξεκλειδωμένη» ήταν.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου θα κλέψει τα φλας σίγουρα. Δεν ξέρω για τους σταυρούς, πάντως τις εντυπώσεις τις έχει ήδη κερδίσει.

Άντε τώρα να τη συναγωνιστούν σε φωτογένεια. Που να πάρει η ευχή. Μέχρι και μοντέλα επιστρατεύονται.

Μη χάσουμε και την τοπική επικαιρότητα. Μου έστειλε φίλος αναγνώστης φωτογραφίες από λακκούβες στη συμβολή των οδών Νικ.Πλαστήρα και Πύδνας γωνία.

Άντε παιδιά. Να μην πέφτουν και τα πολυτελή αυτοκίνητα των υποψηφίων σε λακκούβες.

Η δεύτερη εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου μόλις ξεκίνησε. Υπομονή και δύναμη σε όλους. Υποψήφιους και πολίτες.

Καλή μας ημέρα.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009 - (ΤΟΠΙΚΗ)

Δυσκολεύτηκε η Ν.Δ. να κλείσει τις λίστες σε Πρέβεζα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Καρδίτσα και αρκετούς άλλους νομούς. Η Πιερία αντέχει. Στο δρόμο που χάραξε η Λακωνία.

***

Εκλογικό νόμο ανάλογο με το Γερμανικό, μετά τον Παπανδρέου θέλει κι ο Καραμανλής. Ορίστε, το πρώτο σημάδι σύγκλισης για να σωθεί η πατρίς.

***

Ξίνισαν κάποιοι για τα σχόλια της στήλης σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία και τη μη συμμετοχή του δημάρχου Δίου Γρ.Παπαχρήστου. Χαρακτήρισαν μάλιστα το κείμενο διαπνεόμενο από συναισθηματισμό.

***

Ποτέ δεν λείπουν οι καλοθελητές απ’αυτόν τον τόπο. Δυστυχώς, δεν τόλμησαν να δουν την αλήθεια.

Όταν καταρτίζεται ένα ψηφοδέλτιο παίρνονται υπόψη πέρα από τα αυτονόητα, η εκλογιμότητα, η γεωγραφική απήχηση του υποψηφίου και η κοινωνική διαστρωμάτωση. Ψιλά γράμματα.

***

Δεν ξέρω, αν άρεσε στους ανέξοδους τιμητές του ΠΑΣΟΚ και το caso Οφίδη. Εμένα δεν μου άρεσε και πιστεύω ότι ένα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου με εμπειρία και ανάλογη ιστορία δεν είναι τόσο αφελές να πάρει το δισάκι του στον ώμο του και να αρχίσει προεκλογική εκστρατεία μέσα στο κατακαλόκαιρο. Προφανώς από κάπου είχε πάρει το «πράσινο» φως.

***

Caso Βερελή. Οι μαγκιές πληρώνονται. Βαρύς κι ασήκωτος ο πρώην υπουργός προέβη στη γνωστή παραίτηση γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Γνωστός για το αντάρτικο και ασφαλώς δεν είχε θέση στο ψηφοδέλτιο.

***

Caso Νεονάκη. Τρόμαξαν οι πολίτες με τα ποσά που ακούστηκαν στο χορό του χρηματιστηρίου, τις παλιές «καλές» εποχές. Ας πρόσεχε.

***

Caso Σημίτη. Δεν θα το σχολιάσω σε βάθος. Θα αρκεστώ να πω ότι ποτέ κανείς πρώην πρωθυπουργός που εκλέγεται χωρίς σταυρό δεν ζήτησε να μπει στη λίστα Επικρατείας.

Σημειολογικά, η ρήξη σηματοδοτεί πλήρη απεξάρτηση από κάθε μορφή πολιτικής ομηρίας και όχι μόνο.

***

Στον αντίποδα, επιβεβλημένη η καρατόμηση Βουλγαράκη από τη Ν.Δ., έστω και κατόπιν εορτής. Τι να πράξει όμως κι ο Καραμανλής, όταν πολλά στελέχη του πρόταξαν τον πλουτισμό και λειτούργησαν ως αρπακτικά του δημόσιου χρήματος, όταν μάλιστα, είναι και στα χειρότερα του.

***

Αργά αντανακλαστικά Καραμανλή και στην περίπτωση Παυλίδη. Κωμικό, μέρος του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Και στα σημεία κερδίζει ο Παπανδρέου.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Πλήρης (και επιπλέον) στήριξη

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Article Author:
Πολιτεία/Β.Χ.


Δωρεάν διάθεση του χώρου της Εμποροπανήγυρης, επιδότηση εισιτηρίου αστικού ΚΤΕΛ για δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών, οικονομική συνδρομή στα λειτουργικά έξοδα της διοργάνωσης και δέσμευση για βελτίωση των υποδομών Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης η πρόταση του δημάρχου να διατεθεί δωρεάν ο χώρος της Εμποροπανήγυρης για τη φιλοξενία της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας 2009, που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ο.Ε.Β.Ε.Π, τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης, τη Νομαρχία Πιερίας και τον δήμο Κατερίνης.
Η πρόταση που έφερε ο δήμαρχος Κατερίνης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, αντιμετωπίστηκε θετικά από τους συμβούλους της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης, πλην του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Γρηγοριάδη), ενώ τέθηκαν και αρκετοί προβληματισμοί για το μέλλον της.
Ως διοργάνωση που μπορεί να μετεξελιχθεί σε σοβαρό θεσμό, την είδε ο δημοτικός σύμβουλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέργιος Μπουσνάκης, εκφράζοντας παράλληλα την ένστασή του για το γεγονός ότι η υλοποίηση της ιδέας προχώρησε ερήμην του δημοτικού συμβουλίου.
«Θα μπορούσε να έρθει εκπρόσωπος του Επιμελητήριου να μας παρουσιάσει τη φιλοσοφία της Έκθεσης», είπε, εκτιμώντας ότι η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει την Εμποροπανήγυρη, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, «έχει φθίνουσα πορεία» κι έχει μετατραπεί σε ταβερνεία-ψησταριές.
Στις προβληματικές υποδομές (αποχετευτικό, τουαλέτες) του χώρου της Εμποροπανήγυρης αναφέρθηκε η Άννα Αθανασάκη, ζητώντας να βελτιωθούν, προκειμένου να ξεκινήσει σωστά η Έκθεση και να μην υποτιμηθεί στο ξεκίνημά της.
Αναφανδόν υπέρ της ιδέας τάχθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τάκης Λεμονόπουλος, ο οποίος μάλιστα έψεξε με έντονο ύφος όσους συμβούλους ζητούσαν περεταίρω διευκρινίσεις για τη διοργάνωση (κυρίως για τις υποχρεώσεις του δήμου ως συνδιοργανωτή), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι ρωτάτε; Εδώ οι άνθρωποι (σ.σ: οι επιχειρηματίες της Πιερίας), περνάνε κρίση κι εσείς ρωτάτε τι και πώς;».
Τελικά, ο δήμαρχος Κατερίνης διευκρίνισε πως ο δήμος απλά βοηθά το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο στη διοργάνωση μιας μη κερδοσκοπικής έκθεσης, αφού το αντίτιμο της μίσθωσης του χώρου στους εκθέτες είναι αρκετά χαμηλό και στοχεύσει στην κάλυψη των λειτουργικών και μόνο αναγκών της.
Ζήτησε δε η οικονομική συνδρομή του δήμου να είναι αυξημένη (7.000-10.000 ευρώ), σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό των συνδιοργανωτών κι επιπλέον να εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση από και προς την Έκθεση των επισκεπτών της, μέσω της επιδότησης του εισιτηρίου των αστικών ΚΤΕΛ.
Αναφορικά με τις υποδομές υγιεινής του χώρου, δεσμεύτηκε κυρίως για τις πρόχειρες. «Αν χρειαστεί», είπε, «θα νοικιάσουμε χημικές τουαλέτες».
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Πρωτάθλημα Α' ΕΠΣ Πιερίας (1η αγωνιστική)

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας

Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής

Η Βαθμολογία

Σχόλιο και Κανονιέρηδες

Παρουσίαση των αγώνων

Το σχόλιο της πρεμιέρας της νέας περιόδου

Χωρίς ομάδα η Κατερίνη στην κατηγορία

Είναι σύνηθες φαινόμενο στην πρεμιέρα να έχουμε εκπλήξεις.

Η φετινή περίοδος μπορεί να μην είχε τη μεγάλη αγωνιστική έκπληξη, είχε όμως μια πολύ μεγάλη διαπίστωση. Η πόλη της Κατερίνης δεν εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω γράφοντας γιατί και πως, αρνητικά ή θετικά, για τη μη εκπροσώπηση της πόλης της Κατερίνης στο κορυφαίο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού μας, γιατί πιστεύω ότι δεν θ’ αλλάξει τίποτε.

Έκανα μια απλή αναφορά σε ένα πραγματικό γεγονός και ο κάθε θιασώτης του Κατερινώτικου, και όχι μόνο, ποδοσφαίρου, ας δώσει τη δική του άποψη, ας δει αυτή την πραγματικότητα από τη δική του σκοπιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είδαμε τις τρεις από τις πέντε ομάδες που ανέβηκαν (η Μεθώνη με αγώνα μπαράζ μετά την αποχώρηση της Πύδνας Κίτρους) ξεκίνησαν με νίκη, πολύ θετικό και για τις τρεις.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου φαίνεται πως και φέτος θα έχει καλή παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι η μόνη ομάδα που έκανε νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Σίγουρα αίσθηση προκαλεί η μεγάλη νίκη της Αναγέννησης Σφενδάμης επί του πάλαι ποτέ κραταιού Ολύμπου Βροντούς έστω και αν έγινε στην έδρα της και βέβαια και η νίκη της Α.Ε. Δρυάνιστα επί του δυνατού Αριστοτέλη Καταχά μετά από έναν πολύ ωραίο, δυνατό και αμφίρροπο αγώνα.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα έδειξε τη δύναμή της με το 6-3 επί της πάντοτε δυνατής Α.Ε. Καρίτσας καθώς και ο Αιγινιακός που ξεκίνησε με νίκη ενός παραδοσιακά δύσκολου αντιπάλου.

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Δίας Δίου – Α.Ε. Δρυάνιστα και Πίνδος Α. Αγιάννη με το ξεκίνημα έστειλαν το μήνυμα ότι δεν θα είναι περαστικοί από την κατηγορία.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι η φετινή πρεμιέρα δεν είχε καμία απολύτως έκπληξη και ακόμη ότι για κάποιες ομάδες η περίοδος προετοιμασίας δεν τελείωσε.

Δεν ξέχασε την παλιά καλή του συνήθεια

Ερμής Εξοχής – Απόλλων Λιτοχώρου 0-1

Στο περσυνό πρωτάθλημα ο Απόλλων Λιτοχώρου χαρακτηρίστηκε από τις ομάδες εκείνες που εκτός έδρας τα πήγαινε πολύ καλά κυρίως στον πρώτο γύρο. Αυτή την πολύ καλή του συνήθεια φαίνεται πως θα τη συνεχίσει και το φετινό πρωτάθλημα. Ανώτερος ο Απόλλων στο γήπεδο της Εξοχής νίκησε τον τοπικό Ερμή με 1-0. Θα μπορούσε όμως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο γιατί η ομάδα του Λιτοχώρου ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους.

Ο Ερμής Εξοχής έδειξε ανέτοιμος και είναι βέβαιο ότι η πραγματική του αγωνιστική αξία είναι καλύτερη από αυτήν που παρουσίασε στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Το πρώτο ημίχρονο πάντως ήταν αμφίρροπο αλλά με τις ευκαιρίες μόνο από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, πίεσε για να πετύχει το γκολ και τελικά ευτύχησε να το πετύχει στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου του αγώνα.

Το γκολ

Το γκολ που έκρινε την τύχη του παιχνιδιού πέτυχε ο Αντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή νικώντας έτσι τον πολύ καλό τερματοφύλακα Δεληγιαννίδη σ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έγραψε το 0-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καζάς με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδωρίδη και Νταμπώση Ι.

Οι συνθέσεις

Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης, Μιχαηλίδης Χ., Χολίδης, Τοπαλίδης, Χριστοφορίδης, Σαββίδης Ι. (70’ Αμβροσιάδης Χ.), Χατζαρίδης (46’ Τοπαλίδης Ελ.), Λιόλιος (76’ Φωτιάδης Γ., Σαββίδης Κ., Μιχαηλίδης Σ., Σαρηγιαννίδης Χ.

Απόλλων Λιτοχώρου: Ευγενής, Καλαμπάκας, Κλιγκόπουλος (60’ Κουντουριώτης), Σόβα, Παντσιούκ, Κουλιάνος, Σινανίδης, Παπαδιαμαντής, Αντωνόπουλος (86’ Γκιόνας), Σπαθάρας (55’ Γεροντίδης), Σάλτας.

Ιδανικό ξεκίνημα η Ακαδημία στην πρεμιέρα

Ακαδημία Πλαταμώνα – Α.Ε. Καρίτσας 6-3

Τοπ σκόρερ ο Χρυσόπουλος που πέτυχε 4 τέρματα

Πολύ καλή η Ακαδημία Πλαταμώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, νίκησε την Α.Ε. Καρίτσας με 6-3 τέρματα κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ήταν αποτελεσματικοί και τελικά έφτασαν στη μεγάλη, με 6-3 τέρματα νίκη, απόλυτα δίκαια. Είναι όμως γεγονός ότι η ομάδα της Ακαδημίας φάνηκε σαφώς πιο έτοιμη από την αντίπαλό της Α.Ε. Καρίτσας.

Τα γκολ

Ο χορός των τερμάτων στο γήπεδο των Ν. Πόρων άρχισε στο 15’ με γκολ που πέτυχε ο Καλαμπάκας με σουτ και έγινε το 1-0.

Στο 40’ ο Χρυσόπουλος με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδα του και γίνεται το 2-0.

Στο 41’ ο Χρυσόπουλος και πάλι με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει το σκορ στο 3-0.

Στο 49’ οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Κωτούλη με σουτ μειώνουν σε 3-1.

Στο 61’ ο Μακράκης σούταρε μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 4-1.

Στο 67’ η Α.Ε. Καρίτσας με γκολ που πέτυχε ο Κυρτέγος με σουτ μειώνει το σκορ σε 4-2.

Στο 71’ ο Χρυσόπουλος πετυχαίνει με κοντινό σουτ το τρίτο προσωπικό του τέρμα και ανεβάζει το σκορ στο 5-2.

Στο 73’ ο Κυρτέγος εκμεταλλεύτηκε σέντρα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 5-3.

Στο 84’ ο Χρυσόπουλος με σουτ γράφει το 6-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατανάς με βοηθούς τους κ.κ. Φιρινίδη και Πάτσα.

Οι συνθέσεις

Ακαδημία Πλαταμώνα: Χρυσάκης, Μιχωλός, Αποστολιός (43’ Πεσιρίδης), Δασκαλόπουλος Ηλίας, Δασκαλόπουλος Στ. Σέου, Μακράκης, Νιώπας (84’ Στούμπος), Χρυσόπουλος, Καλαμπάκας (87’ Τζήκας), Σαρηγιαννίδης.

Α.Ε. Καρίτσας: Πατρής, Χαρέλας, Τόκας Αστ., Παπαστεργίου, Τσιλιμίγγας, Τόκας Δ., Κωτούλης (57’ Παληός), Τόκας Γ. Παπακώστας, Κυρτέγος, Βογιατζής (65’ Στάθης).

Καλύτερο ο Δίας στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε δίκαια

Δίας Δίου – Δόξα Μοσχοχωρίου 2-0

Σε πολύ μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα Δία Δίου – Δόξας Μοσχοχωρίου κυρίως γιατί και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όλο το πρώτο ημίχρονο αναγνωριστικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίας Δίου ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, πίεσε τους αντιπάλους του και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0 τέρματα.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε από τον Δία στο 17ο λεπτό όταν ο Παρσόπουλος από κοντά σούταρε άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Στο 32’ ήρθε η απάντηση από τη Δόξα με τον Σαλδή Ν. που μπήκε απειλητικά στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο Μπεκιάρης βγήκε έγκαιρα και πέφτοντας στα πόδια του Σαλδή μπλόκαρε.

Στο 57’ πολύ ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε μόλις άουτ.

Στο 74’ ο Παρσόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και το πολύ δυνατό σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας αλλά ο Παρασίδης Δ. που καιροφυλακτούσε με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 79’ έγινε μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην περιοχή της Δόξας, εκεί πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος, έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασάρισμα έγραψε το 2-0.

Στο 88’ η Δόξα κοντά στο γκολ αλλά η πολύ καλή κεφαλιά του Βανάσα Β. έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ.κ. Φωτιάδη και Γαρόφλου.

Οι συνθέσεις

Δίας Δίου: Μπεκιάρης, Φιλοκώστας, Χατζής, Αθανασίου, Καραγιάννης, Παρλάντζας (69’ Βασιλείου Δ.), Παπαδόπουλος, Παρσόπουλος (89’ Γούλας Θ.), Τσουρέκας (46’ Παρασίδης Δ.), Βασιλείου Αθ., Βασιλείου Αθ., Κιόρρι.

Δόξα Μοσχοχωρίου: Φωτίου, Μηλιώτης, Ζησόπουλος, Βανάσας Δ., Σαλδής Ν., Νατσιός, Βασιουρής, Βανάσας Β., Πίτλιακας, Τσικολάτας, Σταφίδας Ν. (75’ Κατσαντώνης).

Στην πρεμιέρα της νέας περιόδου

Μοιράστηκαν μόνο τις εντυπώσεις

Πίνδος Α. Αγιάννη – Γ. Ολύμπιος Λόφου 3-1

Από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν Πίνδος Α. Αγιάννη και Γ. Ολύμπιος Λόφου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας στο παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού με τυπικά γηπεδούχο την Πίνδο Α. Αγιάννη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λόφου ήταν ελαφρώς καλύτερη, προηγήθηκε στο σκορ, δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η ομάδα της Πίνδου έκανε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν καλύτερη από το πρώτο λεπτό, πίεσε σε όλους τους χώρους τους αντιπάλους και κατόρθωσε στο πρώτο τέταρτο όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ. Η τελική νίκη με 3-1 τέρματα είναι απόλυτα δίκαιη.

Τα γκολ

Στο 25’ ο Τσιρίμπασης έβγαλε την ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στο Βαϊτσόπουλο με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 0-1.

Στο 53’ οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με γκολ του Ελευθεριάδη που πέτυχε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έγινε το 1-1.

Στο 61’ ο Πουριτάτ πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Λόφου και με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 73’ ο Πουριτάτ έφυγε γρήγορα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Γκαέι και αυτός εύκολα με σουτ έγραψε το 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λέφας με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλειάδη και Χαραλαμπίδη

Οι συνθέσεις

Πίνδος Α. Αγιάννη: Ασαρίδης, Μπατζώνης, Γρηγοριάδης (30’ Ελευθεριάδης), Τζιούτζιος (46’ Γελαδάρης), Γιαγκόζογλου Π., Ματζιώλης, Δεμερτζίδης (46’ Καπασαλίδης), Μελετλίδης, Γκαέι, Αμβροσιάδης, Πουριτάτ.

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας Β., Τσιαλός Αν., Μπαλαούρας Κ., Τσιαλός Λ. (46’ Μπαλαούρας Β.), Τοπαλίδης, Στέφος, Τσιρίμπασης, Ζησόπουλος Δ. (85’ Σιώκας Ευάγ.), Γκούτζας, Κυπαρίσσης Ν. (55’ Μπαλαούρας Γ.), Βαϊτσόπουλος.

Αναγεννημένη η Σφενδάμη κέρδισε εύκολα και δίκαια

Αναγέννηση Σφενδάμης – Όλυμπος Βροντούς 5-0

Εξαιρετική η Αναγέννηση Σφενδάμης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας νίκησε στην έδρα της το νεοφώτιστο Όλυμπο Βροντούς με 5-0 τέρματα.

Η ομάδα της Σφενδάμης από την αρχή πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεζε συνεχώς και τελείωσε το ημίχρονο με το ευρύ σκορ των 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός τους και πέτυχαν άλλο ένα τέρμα.

Η ομάδα της Βροντούς προσπάθησε αλλά βρέθηκε σε μια αντίπαλο που ήταν σε εξαιρετική μέρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 10’ ο Παππάς με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Στο 18’ μετά από σέντρα από χτύπημα φάουλ του Σιδηρόπουλου, ο Αλεξίου με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έγινε το 2-0.

Στο 26’ ο Σιδηρόπουλος έβγαλε την πολύ ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Τσολακίδη με σουτ να ανεβάσει το σκορ στο 3-0.

Στο 44’ Κοσμίδης, Σιδηρόπουλος έπαιξαν άψογα δύο φορές το ένα – δύο, τελευταίος αποδέκτης της μπάλας ο Σιδηρόπουλος που μέσα από την περιοχή με συρτό διαγώνιο σουτ ανέβασε το σκορ στο 4-0.

Στο 60’ σουτ του Σιδηρόπουλου αποκρούστηκε από τη συμβολή καθέτου και οριζόντιας δοκού.

Στο 70’ δυνατό σουτ του Αλεξίου αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Στο 80, ο Περδίκης μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά, ο Τσιούμας έπεσε και απέκρουσε, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 86’ ο Νικολαΐδης έκανε την πολύ ωραία κάθετη πάσα και έβγαλε τον Ιμέρι σε θέση βολής που με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σταυρίδης Ι. με βοηθούς τους κ.κ.

Λαφατζή και Φωτίου.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Σφενδάμης: Τσιούμας, Κοσμίδης Ι., Ιμέρι, Κοπτερίδης, Κεσίδης, Νικολαΐδης, Αλεξίου (72’ Γρηγοριάδης), Σιδηρόπουλος Ι., Κοσμίδης Δ., Τσολακίδης (60’ Παρασκευαΐδης), Παππάς (46’ Τσιάμης).

Όλυμπος Βροντούς: Πανωλής, Τσιμήτρης Ι., Περδίκης, Κ., Δασκαλόπουλος, Καραγιώργης Δ. (50’ Γρηγοριάδης), Τουλίκας Θ., Σπανός Δ., Γκολέμας Γ., Περδίκης Κ., Δημόπουλος Κ., Νίκου Δ.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Χορταστικό ποδόσφαιρο από δύο καλές ομάδες

Α.Ε. Δρυάνιστα – Αριστοτέλης Καταχά 2-1

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που στην πλειοψηφία τους ήταν της Α.Ε. Δρυάνιστα μεταξύ της γηπεδούχου και το Αριστοτέλη Καταχά. Έγινε ένα παιχνίδι εξαιρετικό και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ο Αριστοτέλης Καταχά έδειξε στα δύο χρόνια που έπαιξε στην Α’ κατηγορία ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζει να είναι και πάλι μια αξιόλογη, ανταγωνιστική και ελκυστική ομάδα.

Η Α.Ε. Δρυάνιστα που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία μετά από απουσία ενός έτους απέδειξε ότι δίκαια βγήκε πέρυσι πρώτη και ανέβηκε πολύ εύκολα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά, κάτι που δεν συμβαίνει σε μια πρεμιέρα και δημιούργησαν πάρα πολλές αξιόλογες και ενδιαφέρουσες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο οι γηπεδούχοι όσοι και οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν παθητικό ποδόσφαιρο, κυνήγησαν το γκολ, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ευκαιρίες πέρα από τα γκολ δημιούργησαν και οι δύο ομάδες αλλά τις περισσότερες οι γηπεδούχοι.

Ο Αριστοτέλης Καταχά κυνήγησε τη νίκη, προηγήθηκε στο σκορ αλλά πολύ γρήγορα ισοφαρίστηκε και δέχτηκε μάλιστα και το δεύτερο γκολ. Για το γκολ αυτό που μπήκε από πέναλτυ διαμαρτυρήθηκαν γιατί το αμφισβήτησαν.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 8’ ο Βασιουρής σούταρε από πολύ κοντά αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια πάνω από τη γραμμή σώζοντας βέβαιο γκολ.

Στο 34’ ο Αριστοτέλης ανοίγει το σκορ. Μετά από δύο σουτ και απόκρουση του πρώτου από τον τερματοφύλακα, και του δεύτερου από τα σώματα αμυντικών, ο Ορφανίδης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 0-1.

Στο 36’ ο Τσιτσιώνης μετά από οργανωμένη επίθεση με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 39’ η Α.Ε. Δρυάνιστα κέρδισε πέναλτυ, σε σπρώξιμο από τον Κουκουμάπα, το χτύπησε ο Νατσίδης εύστοχα και έγινε το 2-1.

Στο 42’ ο Βασιουρής σούταρε μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα βρήκε το εσωτερικό της αριστερής καθέτου δοκού και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

Στο 50’ ο Βασιουρής έβγαλε τη μπάλα από αριστερά στη μικρή περιοχή στο Γκολέμα, ο τελευταίος σούταρε συρτά αλλά ο Κουτλουμπάσης απέκρουσε με τα πόδια πάνω από τη γραμμή.

Στο55’ ο Μάνης τροφοδότησε τον Μπινόπουλο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των γηπεδούχων.

Στο 68’ ο Παναγιωτίδης μόνος μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και έχασε μοναδική ευκαιρία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τόλιος με βοηθούς τους κ.κ. Αβραμίδη και Αγγελόπουλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ε. Δρυάνιστα: Τζουμέρκας, Τσιάμης, Κωστόπουλος, Τάκος Β., Σιάσιος, Νατσίδης (75’ Καραμέλιος), Τσιτσιώνης, Βασιουρής, Παπαγιάννης, Τάκος Ν., Γκολέμας (58’ Μάνος).

Αριστοτέλης Καταχά: Κουτλούμπασης, Δούλιας, Γερμανός, Σαββινίδης Ευθ., Χνούδας, Πίττης (64’ Μπόσκος), Μπινόπουλος (80’ Τσαραμπουλίδης), Μάνης, Ορφανίδης, Κουκουμάπας, Παναγιωτίδης (70’ Κέκελης).

Αιγινιακός – Θερμαϊκός Κορινού 2-0

Ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Αιγινίου μεταξύ του Αιγινιακού και του Θερμαϊκού Κορινού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν και το πιο ωραίο γιατί είχε και τις σαφώς περισσότερες αξιόλογες φάσεις του αγώνα.

Ο Θερμαϊκός Κορινού στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισάξιος αντίπαλος και έφτασε και αυτός κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του και δεν έγιναν και αξιόλογες φάσεις από καμία ομάδα. Το τελικό σκορ κρίθηκε στη λήξη του παιχνιδιού με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ.

Η νίκη του Αιγινιακού είναι δίκαιη γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερος.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 4’ ο Γερμανίδης έβγαλε από αριστερά τη σέντρα αλλά ο Μούκας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23’ ο Θερμαϊκός απείλησε με τον Ζαπουνίδη Χ.Γ. που έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ράπτη.

Στο 25’ σέντρα του Φιρινίδη, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε κανείς συμπαίκτης του για να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ ο Ζαπουνίδης Χ.Γ. χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα, βγήκε τετ – α – τετ και πλάσαρε το Ράπτη αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε σταθερά.

Στο 40’ ο Αιγινιακός ανοίγει το σκορ. Ο Γερμανίδης γύρισε την ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Χατζόπουλο με καρφωτή κεφαλιά να γράψει το 1-0.

Στο 42’ ο Γερμανίδης μόνος με τον Οκουτσόγλου και από κοντά, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ του Θερμαϊκού.

Στο 89’ ο Γερμανίδης γύρισε τη μπάλα στην περιοχή του Θερμαϊκού, η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκαντά, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ, το χτύπησε εύστοχα ο Σαρηγιαννίδης και έγινε το 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ίσαρης με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη και Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός: Ράπτης, Σαρηγιαννίδης, Κουνδής, Φάκας, Παππάς, Κουντούρης, Κυπαρισσόπουλος (85’ Κουμαντέρης Χ.), Καϊμακαμίδης (70’ Ψιλάκης), Χατζόπουλος (60’ Τόλιος), Γερμανίδης, Φιρινίδης.

Θερμαϊκός Κορινού: Οκουτσόγλου, Αντωνιάδης Μιχ., Γκαντάς, Κούσης (55’ Ταγκαλίδης), Σταθάκης, Μούκας, Ζαπουνίδης Χ.Δ., Μαχαίρας, Παπακωνσταντίνου, Βασιλειάδης (75’ Θεοδωράκης), Ζαπουνίδης Χ.Γ.

Με πρωταγωνιστεί και σκόρερ τον Λεάντρο

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς-Μεθώνη 3-0

Με άνετη νίκη ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς επικρατώντας της ομάδας της Μεθώνης με 3-0 τέρματα. Πρωταγωνιστής και σκόρερ των γηπεδούχων ο Λεάντρο που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας γιατί βλέπουν ότι έχουν τον παίκτη που θα στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς έκανε φέτος μεταγραφές γατί στοχεύει τον τίτλο και την άνοδο.

Η χθεσινή του νίκη είναι ότι καλύτερο για την επίτευξη του στόχου. Μια νίκη σε πρεμιέρα που πάντα κρύβει εκπλήξεις είναι αλήθεια ότι δημιουργεί το καλό κλίμα που χρειάζονται οι ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη την οποία μάλιστα εξασφάλισαν από το πρώτο ημίχρονο.

Η νεοφώτιστη Μεθώνη που κέρδισε την κατηγορία μετά από αγώνα μπαράζ δεν είχε το χρόνο να κάνει τις ανάλογες για την κατηγορία προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της σε αντίθεση με τον αντίπαλό της και περιορίστηκε στους περσινούς παίκτες που είχε η ομάδα. Είναι όμως βέβαια στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη γιατί οι παίκτες που έχει είναι έμπειροι και ικανοί.

Τα γκολ

Στο 18΄ ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς ανοίγει το σκορ. Ο Λεάντρο κάτοχος της μπάλας, προχώρησε γρήγορα και μόλις έφτασε στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Στο 37΄ ο Μερκούρι έβγαλε την πολύ ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στο Λεάντρο από κοντινή απόσταση με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάσει το σκορ στο 2-0 σιγουρεύοντας τη νίκη της ομάδας του. στο 88΄ ο Λεάντρο που ήταν ο σκόρερ και των δύο προηγούμενων τερμάτων με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους βγήκε μόνος με τον τερ/κα Στοτσένι, πλάσαρε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Γκαραγκάνης, Καραϊσαρίδης και Καριψιάδης

Οι συνθέσεις

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Τσαρούχας, Μπακάλης-87 Κορούνι, Κακάνης, Παρλαπάνος, Κασταμπουλίδης, Τζόβας, Στύλος, Στεφάνοφ, Λεάντρο, Γρεβενίτης-70 Κάνουλας, Μερκούρι-83 Παπαδόπουλος

Μεθώνη: Στοτσένι, Ζλατάνος, Παπαδόπουλος, Μαμούκαρης, Αργυρόπουλος, Ρυζόπουλος, Παρούσης-46 Μπούμπουρας, Παντερμαλής, Λαράκου-53 Καματσού, Σουλτανίδης, Κυριακόπουλος -35 Χουϊδης

Οι Κανονιέρηδες της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Από 4 γκολ: Χρυσόπουλος, Ακαδημίας Πλαταμώνα

Από 3 γκολ: Λεάντρο Ολύμπου Λεπτοκαρυάς

Από 2 γκολ: Κυρτέγος, Α.Ε. Καρίτσας

Από 1 γκολ: Καλαμπάκας, Μακράκης, Ακαδημίας Πλαταμώνα

Από 1 γκολ: Κωτούλης, Α.Ε. Καρίτσας

Από 1 γκολ: Τσιτσιώνης, Νατσίδης, Α.Ε. Δρυάνιστας

Από 1 γκολ: Ορφανίδης, Αριστοτέλη Καταχά

Από 1 γκολ: Παππάς, Αλεξίου, Ιμέρι, Σιδηρόπουλος, Τσολακίδης, Αναγέννησης Σφενδάμης

Από 1 γκολ: Ελευθεριάδης, Πουριτάτ, Γκαέι, Πίνδου Α. Αγιάννη

Από 1 γκολ: Βαϊτσόπουλος, Γ. Ολύμπιου Λόφου

Από 1 γκολ: Χατζόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Αιγινιακού

Από 1 γκολ: Παρασίδης Δ., Παπαδόπουλος. Δία Δίου

Από 1 γκολ: Αντωνόπουλος, Απόλλων Λιτοχώρου