Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ - ΡΙΠΕΣ του "ΚΡΑΧΤΗ



ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2009


- Ασανσέρ πρός τα πάνω οι Οικολόγοι στις δημοσκοπήσεις.Το ασανσέρ έχει κάθοδο; Τσίπρα τις λές;
- Καραμανλής ποτέ δέν ξεχνά, έστω και αργά θυμάται.Μετά απο δέκα χρόνια, θυμήθηκε να ανακαλέσει το "αρχιερέας της διαπλοκής" για τον Σημίτη... μή φοβάσια πρόεδρε εσένα μετά απο δέκα χρόνια θα σε γράψουν στην ισοτρία ώς "αρχιερέα" του ψεύδους.
- Πρετεντέρη δέν παίζεσαι, Καραμανλικός είσαι ή Αντιπαπανδρεικός; Μάλλον το δεύτερο!!
- Μίλησε ο Καραμανλής στη Λάρισα και τα πούλμαν απο την Πιερία , ελάχιστα... πουν πάμε ρέ Καραμήτρο με διπλά διόδια;
- Φεβρωνία Πατριανάκου, γιατί κορίτσι μου τάβαλαν μαζί σου..... όσα δέν φτάνει η αλεπού τα κάνει ofsore......
- Πρετεντέρη, όταν ένα κόμμα τις προηγούμενες ευρωεκλογές έχει χάσει με 9 μονάδες διαφορά απο το πρώτο και αυτές τις ευρωεκλογές βγεί πρώτο με δύο μονάδες διαφορά... έχει αποτύχει; πού τάμαθες αυτά τα μαθηματικά;.. στο συγκρότημα Λαμπράκη;
- Δέν κουνιέται φύλλο... Τα οικονομικά μας πενιχρά.... Γιαυτό λέτε δέν υπάρχει προεκλογική κίνηση στα κόμματα;
- Καρατζαφέρη δέν παίζεσαι... Τους πήρεσ τα σώβρακα.. ακούς να δώσει ένα εκατομύριο ΕΥΡΩ.. τί λές παιδάκι μου.... τώρα που να σε ακουλουθήσουν οι άλλοι... δέν πρέπει γιατί θέρθουν δεύτεροι και καταιδρωμένοι... άντε καλά ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ κόμματα της ολιγαρχίας....ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.. πού είστε;
- Καταιγισμός πολιτικών διαφημίσεων στα μεγάλα κανάλια... τα περιφεριακά χολέρα έχουν; τάχουν οικονομήσει...; ή δέν έχουν δύναμη.. και διαπλοκή;
- Αχ πρόεδρέ μου, μήν κάνεις το λάθος και βγάλεις στο μπαλκόνι τον Σαμαρά με την Ντόρα μαζί, γιατί ή θα τον αναγκάσει να κάνει δήλωση μετάνοιας, ή θα τον "εξωθήσει" σε αυτοκτονία "πολτική" εννοώ....
- Ξέρετε το πιό ωραίο το είπε ο Δήμαρχος Πέτρας Ολύμπου, για να τονίσει την αγάπη του στο Νομάρχη Πιερίας '' θα ζήσουμε και χωρίς το Νομάρχη".
- Στο Βατανιακό Κατερίνης, έχουν εκλογές.Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ μετά τον πρόεδρο..αιτία; δέν πέρασε η πρότασή του να κρατήσουν τον ίδιος προπονητή.. τόσ μεγάλος έρωτας πια......
kraxtis-gr.blogspot.com
.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2009 (kalimera.gr)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ


Σήμερα στις 20:00 το ντιμπέιτ
border=0
(28/5/2009)border=0
Σήμερα θα διεξαχθεί η μεγάλη τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί με αυστηρούς κανόνες και θα μεταδοθεί ζωντανά σε διακαναλική σύνδεση στις 20:00.

..«Το μέλλον είναι στην εκπαίδευση»border=0
(28/5/2009)
Την Πρότυπη σχολική τάξη του Μέλλοντος, στο Χαλάνδρι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, μαζί με τον υπουργό Παιδείας Α.Σπηλιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αν.Λυκουρέτζο, όπου μίλησε με τους μαθητές και επεσήμανε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην αξιοποίηση της τεχνολογίας.

..Πορεία μουσουλμάνων στην Αθήναborder=0
(28/5/2009)
Την αντίδρασή τους στην επίθεση που δέχθηκαν από αστυνομικούς στο χώρο προσευχής τους, αλλά και την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το Κοράνι αναμένεται να εκφράσουν μουσουλμάνοι της Αθήνας, οι οποίοι αύριο θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Ομόνοια.


«Πρέπει να αλλάξουμε την κυβέρνηση»


(28/5/2009)
Το σύνθημα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως προσπάθησε και πάλι να παραποιήσει την αλήθεια.

Νικητής ξανά ο Πάνος Σόμπολος



(28/5/2009)
Νικητής στις εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αναδείχθηκε συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» με επικεφαλής τον Πάνο Σόμπολο, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός «Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τρίμη.


«Πέντε χρόνια πυροτεχνήματα»



(28/5/2009)
Για προχειρότητα και προσπάθειες προεκλογικής εξαπάτησης των πολιτών κατηγόρησε την κυβέρνηση η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην «τάξη του μέλλοντος», στο Χαλάνδρι.

«Να τα πουν έστω τώρα»



(28/5/2009)
Να θιγούν όλα τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η οικονομική κρίση και το καθεστώς στον εργασιακό τομέα ευελπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα στις ευρωεκλογές.


Δωρεά στο Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής



(28/5/2009)
Επιταγή ύψους ενός εκατομμυρίου Ευρώ παρέδωσε στον υπουργό Οικονομίας εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ. ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους σκοπούς του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, υποστηρίζοντας πως το κόμμα του προτιμά να μην σπαταλίσει αυτά τα χρήματα για τη διαφημιστική του καμπάνια.

Στήριξη ΣΥΝ στα Κέντρα Πρόληψης



(28/5/2009)
Το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού, Γλυφάδας, Αργυρούπολης και Αλίμου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε τα προβλήματα υποχρηματοδότησης των κέντρων πρόληψης και υποσχέθηκε πως το κόμμα του επιθυμεί να στηρίξει τις κοινωνικές πολιτικές.