Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Επιμμένει στον όρο της "βαρβαρότητας" το ΠΑΣΟΚ


Γ. Παπανδρέου: «Η κυβέρνηση ασκεί πολιτική για τα ΜΟΛ»
  • Συνεπής στη χρήση του όρου «βαρβαρότητα», όταν αασκεί κριτική στην κυβερνητική πολιτική εμφανίστηκε και σήμερα ο Γ. Παπανδρέοου, κατά την περιοδεία του στην 110 Πτέρυγα Μάχης της 355 Τακτικών Αερομεταφορών Πυρόσβεσης στην, Ελευσίνα και στο πρώην εργοστάσιο Λιπασμάτων, στη Δραπετσώνα.Στο επίκεντρο της κριτικής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν τα μέτρα πρόληψης για τις πυρκαγιές και η τσιμεντοποίηση του λεκανοπεδίου.
ΔΕΞΙΟ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ!!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Τα όπλα των «2» στον ευρωπόλεμο

Στο Mega θα μιλήσει ο Καραμανλής

Σάββατο, 23 Μάϊος 2009


"Το Mega επέλεξε ο Καραμανλής για να παραχωρήσει την πρώτη προεκλογική συνέντευξη. Ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί στο κανάλι των εκδοτών (πάλαι ποτέ και νταβατζήδων) την ερχόμενη Τετάρτη. Μια μέρα πριν από ...
το debate των πολιτικών αρχηγών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν η συνέντευξη του Καραμανλή στο Μεγάλο Κανάλι θα είναι «ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη». Το επικρατέστερο πάντως είναι να επιλεγεί η «κονσέρβα». Ωστόσο, ακόμη οι επιτελείς του Μαξίμου δεν έχουν λάβει τις οριστικές αποφάσεις"(ΠΗΓΗ www.parapolitika.gr)
kraxtis-gr.blogspot.com


Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Με έξι μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών, όπως καταγράφηκε από το κυλιόμενο βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ αποσπά το 34% των προθέσεων ψήφου, η ΝΔ το 28%, ενώ ως τρίτο κόμμα τοποθετούνται οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 7%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% και ο ΛΑΟΣ με 5%.

Η συσπείρωση στη ΝΔ ανέρχεται στο 55%, ενώ στο ΠΑΣΟΚ φτάνει το 74%

Επίσης όπως αναφέρεται στη δημοσκόπηση, το ενδιαφέρον των πολιτών, είναι στραμμένο κυρίως στα εσωτερικά προβλήματα, ενώ λιγότερο από το 1/4 των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι παρακολουθούν ειδήσεις για τις ευρωεκλογές ή συμμετέχουν σε συζητήσεις γι' αυτές(enet.gr).

kraxtis-gr.blogspot.com

Δημοσκοπήσεις:Aποθέωση της πολιτικής προπαγάνδας

By Factorx | May 23, 2009

http://www.antinews.gr

Εάν η κοινωνία είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί μαζικά, τότε οι δημοσκοπήσεις θα έχαναν το έρεισμα τους.

Να μια αλήθεια που πονάει!

Σε τελική ευθεία, για μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση, οι δημοσκοπήσεις καθορίζουν πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις.

Με τρόπο αμφίδρομο, αλλά ουσιαστικό.

Καθορίζουν τη κοινή γνώμη εκφέροντάς τους την «άποψη της κοινής γνώμης» (sic).

Πως άραγε να τελειώσει το παραμύθι;

Η Ν.Δ. χάνει δημοσκοπικά σε ποσοστά, έναντι του ΠΑΣΟΚ και ο Καραμανλής ενισχύεται ως ο προτιμητέος πρωθυπουργός, για να λύσει τα προβλήματα της χώρας.

Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και πριν από τις εκλογές του 2004. Το ΠΑΣΟΚ υπολείπονταν σε ποσοστά και όμως ο Σημίτης ήταν το φαβορί!

Ανάλογες αναντιστοιχίες είναι ο κανόνας στις δημοσκοπήσεις, που βομβαρδίζουν τη ζωή μας καθημερινά -όπως άλλωστε, τόσες άλλες στην ίδια μας την καθημερινότητα.

Ιστορικά, όταν η κοινωνία είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί μαζικά, πραγματικά δεν υπήρχε ανάγκη να γίνονται δημοσκοπικές έρευνες. Tα πράγματα ήταν αρκετά εμφανή. Σήμερα, τ΄ αποτελέσματα των δημοσκοπικών ερευνών, στην ουσία, διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Δεν είναι απλά η αποτύπωση της «κοινής γνώμης», σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Και εάν σκεφτεί κανείς ότι τις δημοσκοπήσεις τις πραγματοποιούν ιδιωτικές εταιρείες, κατόπιν παραγγελίας από συγκεκριμένους πελάτες, κάθε φορά, τότε τα ποσοστά μπορούν να «παίξουν» -ακόμα και στο ελάχιστο, στα όρια της αξιοπιστίας, του πάνω και του κάτω κάποιων μονάδων.

Αλλά διαβάστε εδώ μια ιστορική αναδρομή των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα, όπου μαθαίνουμε ότι μας τις έφεραν κι αυτές οι Αμερικανοί ως δωράκι μετά τον Εμφύλιο:

Μια ιστορική ανασκόπηση των δημοσκοπήσεων

kraxtis-gr.blogspot.com

Στο ίδιο έργο θεατές

Σάββατο 23 Μαΐου 2009 ΤΑ ΝΕΑ
Του Γιώργου Χούπη

Μια από τα ίδια λοιπόν. Τι έδειξαν οι «αιώνιοι» το βράδυ της Πέμπτης στο Νέο Φάληρο; Μα φυσικά αυτό που μας δείχνουν πάντα. Δεν αναφερόμαστε βέβαια στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου προπονητές και παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά σε όσα συμβαίνουν έξω από το παρκέ. Κι αν τα παιδιά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά τόσο ως παίκτες όσο και ως χαρακτήρες, κάτι θα πρέπει να γίνει με αυτούς που μαζεύονται στις εξέδρες. Εκεί λοιπόν δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Προχθές ήταν στο ΣΕΦ, τη Δευτέρα μπορεί να είναι στο ΟΑΚΑ, ε δεν θα αδικήσουμε και κανέναν, άλλωστε επεισόδια είχαμε πάντα και στα δύο γήπεδα. Θα αναρωτηθείτε στο Βερολίνο τι συνέβη; Γιατί δεν είχαμε επεισόδια; Εκεί ίσως συνετίστηκαν οι διοικήσεις (που έχουν τις δικές τους ευθύνες), αλλά βλέπετε και η γερμανική αστυνομία δεν αστειεύεται!
Μια ματιά στα δελτία ειδήσεων, με επεισόδια κόντρα σε κινητοποιήσεις, μπορεί να πείσει κάθε φανατικό. Εκεί λοιπόν ήμασταν καλά παιδιά και δεν... τολμήσαμε!
Φαίνεται όμως πως στην Ελλάδα της ατιμωρησίας όλα μπορούν να συμβούν. Λες και η Αστυνομία έχει ανταποκριθεί πολλές φορές στα καθήκοντά της. Άλλωστε και οι δύο έτσι έχουν συνηθίσει. Σε μια χώρα που έχει μάθει να ζει στην πόλωση, τόσο στην πολιτική όσο και στον αθλητισμό, μπορεί αυτά να φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά.
Φανατισμός υπάρχει σε όλο τον πλανήτη, αλλά τέτοια πώρωση, έλεος πλέον.
Αλαζονεία και από τους δύο σε όλα τα αθλήματα. Κι οι υπόλοιπες ομάδες είναι υποχρεωμένες απλώς να τους παρακολουθούν.
Άλλωστε τι δικαιώματα έχουν; Οι «αιώνιοι» διοικούν τον ελληνικό αθλητισμό και οι φορείς (και η Πολιτεία) προσκυνούν. Πολιτικό κόστος, βλέπετε. Αλήθεια, οι γονείς που δεν θέλουν να βάλουν τα παιδιά τους σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί να τα σπρώξουν στον αθλητισμό;

kraxtis-gr.blogspot.com

Εμπρηστική επίθεση σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων στην Αθήνα Πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές τραυματίες

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009 (Web-Only)
Στόχος εμπρηστών έγινε χθες στις 2: 45 τα ξημερώματα χώρος προσευχής Μουσουλμάνων, στη διασταύρωση των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου στον Αγ. Παντελεήμονα. Αγνωστοι έσπασαν τα τζάμια υπογείου διαμερίσματος, που χρησιμοποιείται ως τόπος προσευχής και έριξαν στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά.
Στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις καθώς ο χώρος είναι καλυμμένος με χαλιά. Από τους πυκνούς καπνούς υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Όπως διαπιστώθηκε και οι πέντε τραυματίστηκαν ελαφρά από τα τζάμια που έσπασαν οι δράστες. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το πρωί αποχώρησαν από το νοσοκομείο. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, η οποία θεωρεί ότι είναι συνέχεια της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την καταγγελία Ιρακινού, ότι αστυνομικός του έσκισε έντυπο με απόσπασμα από το Κοράνι.
kraxtis-gr.blogspot.com

Τέλος στα ανώνυμα καρτοκινητά


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας, καθώς η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα του Σαββατοκύριακου.

Σκοπός είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα και να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, με εντολή του πρωθυπουργού ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευρ. Στυλιανίδης πήγε στις Βρυξέλλες και μίλησε με τους αρμοδίους στην Κομισιόν, ενώ επικοινώνησε και με τους συναδέλφους του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι και τον πληροφόρησαν για τον τρόπο που κινούνται οι ίδιοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και πρόκειται να έρθει στο Α Θερινό Τμήμα της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές. Στο εξής η κάρτα θα είναι μια και μοναδική και θα πωλείται μαζί με το κινητό μετά την επίδειξη ταυτότητας. Τα στοιχεία του προσώπου θα υπάρχουν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και οι διωκτικές αρχές με εισαγγελική απόφαση θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σ αυτά. Μετά την ψήφιση του νόμου, θα υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής, ενώ οι συνδέσεις των ανώνυμων καρτοκινητών θα διακοπούν. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «υπάρχουν αντιρρήσεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, οι οποίες θα διατυπωθούν έντονα κατά τη συζήτηση στη Βουλή». Για αλαλούμ στην αγορά προειδοποιούν οι εταιρείες. Οπως αναφέρεται, η κίνηση αυτή της κυβέρνησης θα προσκρούσει και στη μεγάλη αντίδραση των εταιρειών, καθώς είναι αναγκασμένες να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο λειτουργίας του και να αναδιατάξουν τα δίκτυα πώλησης (kalimera.gr)
kraxtis-gr.blogspot.com

ΣΥΝ - Αθώωση φοιτητή με τα πράσινα...


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

«Η αθώωση του "φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια" δείχνει για μία ακόμα φορά ότι οι κατασκευασμένες δικογραφίες της αστυνομίας εκθέτουν πρώτα από όλα την ίδια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ. Είναι σαφές ότι η εξασφάλιση όλων των δικονομικών... και ουσιαστικών εγγυήσεων που αφορούν την εκπροσώπηση και την υπεράσπιση των κατηγορουμένων διέσωσε αυτή τη φορά τη δικαιοσύνη καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο 21χρονος Παναγιώτης Κετίκης, ο οποίος κατηγορείτο για συμμετοχή σε επεισόδια, το Μάιο του 2007, έξω από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κρίθηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Κατερίνης αθώος (kalimera.gr)
kraxtis-gr.blogspot.com

Ανατροπή σκηνικού! ΝΕΕΣ ΔΗΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Δύο νέες δημοσκοπήσεις φέρνουν τους Οικολόγους ακόμη και στην τρίτη θέση, ενώ η ψαλίδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φτάνει ως τις 6 μονάδες.

Οι σημαντικές διαφοροποιήσεις των δύο ερευνών στις ισορροπίες ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com


Μετά απο ένα χρόνο λειτουργίας και ενόψει Ευρωεκλογών !!! εγκαινάστηκε σήμερα η σκεπαστή κερκίδα του Πιερικού

(φωτο απο Λευτεριά)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009 Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί στο (δημοτικό Στάδιο) η σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου του Πιερικού απο τον Γιάννη Ιωαννίδη και το Νομάρχη Πιερίας.
Ευκαιρίας δοθείσης να μήν πούμε ότι όταν βρέχει μόνο οι μισές σειρές γλυτώνουν την βροχή αφού οι κερκίδες είναι κουτσουρεμένες;
Να μήν πούμε ότι το σκέπαστρο λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου; Προεκλογικά περίμεναν να τιςε εγκανιάσουν;
Μήπως υπάρχει και κανένα άλλο μικροέργο να το εγκαινιάσουμε και αυτό, μπάς και ξεχαστεί το Νοσοκομείο Κατερίνης που ακόμη τελειώνει; Αντε σιδεροκέφαλοι!!!!!!

kraxtis-gr.blogspot.com

Περιοδεία Καραμανλή στη Θεσσαλία

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας περιοδεύει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τα εργοτάξια της ΠΑΘΕ στα Τέμπη και τον κόμβο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Νεκρός ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009



Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Ρο Μου-χιούν, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του σε χαράδρα, και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτοκτόνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Σεισμός στη Μεθώνη


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Αναστατώθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι στην περιοχή της Μεθώνης, από τη σεισμική δόνηση των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έγινε στις 7.47. Επίκεντρο της δόνησης, ο θαλάσσιος χώρος, νότια της Μεθώνης. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές.
kraxtis-gr.blogspot.com

Σε Ελευσίνα και Δραπετσώνα ο Γ. Παπανδρέου


Δημιουργία:23/5/2009 Πηγή:Α.Π.Ε.




Την 112 Πτέρυγα Μάχης, 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών - Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί στη Δραπετσώνα το πρώην εργοστάσιο Λιπασμάτων.

Ωστόσο, την Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στην Παλαιά Βουλή, σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Πολιτικό σύστημα και κράτος στην υπηρεσία του πολίτη», τόνισε ότι η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η αναβάθμιση του Κοινοβουλίου, η αλλαγή του «τοπίου» στα ΜΜΕ και το κράτος διαφάνειας, αποτελούν τις 4 τομές στις οποίες θα προχωρήσει μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

kraxtis-gr.blogspot.com

Φωτιά στο Μακεδονία Παλλάς


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν απο τις επτά του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς", στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα και να προκλήθηκε πανικός από τους καπνούς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα, στο ισόγειο του πολυώροφου ξενοδοχείου και κατασβέστηκε έγκαιρα, προτού επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου για προληπτικούς λόγους εκκένωσαν κάποια δωμάτια, ενώ ένας μάγειρας τραυματίστηκε από καμένα λάδια στο δεξί χέρι και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα και μία γυναίκα.

Η τροχαία Θεσσαλονίκης έκλεισε τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην κεντρική λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ μετά την κατάσβεση βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Ικανοποίηση για τα έργα



ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5/2009
Την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων εκσυγχρονισμού του αυτοκινητόδρομου στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα εξέφρασε ο πρωθυπουργός ο οποίος επισκέφθηκε στο εργοτάξιο της ΠΑΘΕ στα Τέμπη. Ο κ. Καραμανλής συνεχάρη το ΥΠΕΧΩΔΕ για την προώθηση του έργου...και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το όλο έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί βλέπω ότι, μετά το πέταλο του Μαλιακού, προχωρά με ταχείς ρυθμούς το έργο σε ένα από τα πιο δύσκολα, τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού, στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Καραμανλής τόνισε επίσης ότι « Όταν τα έργα αυτά ολοκληρωθούν, θα έχουμε μια εξαιρετική Εθνική Οδό, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Έναν ασφαλή, σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομο». Και κατέληξε λέγοντας «Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ το ΥΠΕΧΩΔΕ για την προώθηση και αυτού του μεγάλου έργου και να διατυπώσω την πεποίθηση, τη βεβαιότητα ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ολοκληρωθεί το συντομότερο» κατέληξε ο κ. Καραμανλής. Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το Σπήλαιο Θεόπετρας. Αργότερα το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65),(περιοχή Ανάβρας στην Καρδίτσα), το αρδευτικό έργο του Σμοκόβου και το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας. Στις 8 το βράδυ, ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.(kalimera.gr)
kraxtis-gr.blogspot.com

Τι ζωάκι να πάρω στο παιδάκι σας;

Τι ζωάκι να πάρω στο παιδάκι σας;

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Μήπως ένα φιδάκι;



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Εσείς θα κοιτάγατε κάτω από τη φούστα;

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009
FUNNY VIDEOS

Εσείς θα κοιτάγατε κάτω από τη φούστα;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ !!! ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!

kraxtis-gr.blogspot.com

ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009
Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν απο το metropolis radio σε προσυμφωνία με τον Εργοτέλη και την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ήρθε ο ΠΑΟΚ. Σε συνάντηση που είχαν σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ στην Κρήτη οι κ.κ. Ζαγοράκης, Βρύζας και Γκαγκάτσης με τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας κ. Τζώρτζογλου συμφώνησαν για τη μεταγραφή του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού στο «δικέφαλο» για 3 ή 4 χρόνια. Αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί και επίσημα.
kraxtis-gr.blogspot.com

Καμία ψήφος χαμένη.

Σάββατο, 23 Μάϊος 2009

Είναι προσφορά στην πατρίδα η συντριβή Καραμανλή και η απόσυρση του από την πολιτική ζωή του τόπου!



Ο πρωθυπουργός που αναλώθηκε στη συγκάλυψη των σκανδάλων, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά στις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Είναι μοναδική ευκαιρία για τους Ελληνες πολίτες, ν αποδείξουν οτι η ως τώρα σιωπή τους, δεν ήταν παρά μια άσκηση υπομονής, για μια οργή που αναμένει τη κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθεί.
Είναι προσβολή για την αξιοπρέπεια του καθενός ξεχωριστά, η απαράδεκτη στάση συγκάλυψης των σκανδάλων, ενός πρωθυπουργού που χαρακτήριζε -και σωστά- Αρχιερέα της Διαπλοκής, τον προκάτοχό του.
Την Κυριακή της 7ης Ιουνίου, ας δώσουμε ένα σκληρό πολιτικό μάθημα στον πρωθυπουργό που έβαλε λουκέτο στη Βουλή, όταν τα σκάνδαλα πλησίαζαν στην αυλή του, έναν πρωθυπουργό που με απαράδεκτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, φρόντισε να διασώσει τους βουτηγμένους στη διαφθορά υπουργούς που ο ίδιος επέλεξε να επανδρώσουν την κυβέρνησή του-αυτή τη χαζοΔεξιά παρένθεση.
Η συντριβή Καραμανλή, θα τον στείλει μια ώρα αρχύτερα σπίτι του και θα επιτρέψει στην Νέα Δημοκρατία ν αναζητήσει έναν ηγέτη με αυτοπεποίθηση και κυρίως με όραμα. Εναν ηγέτη που θα έχει τη περηφάνια να μην υποκλίνεται στους νταβατζήδες του τόπου...

kourdistoportocali

Το δεκάλεπτο σποτ του ΠΑΣΟΚ...

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Στις 7 Ιουνίου εσύ ψηφίζεις, εσύ αποφασίζεις
Το δεκάλεπτο τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.


Για να μην ξεχνάμε...

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ 2009



"σχετικά με τον Ελληνισμό και τη δύναμη που έχει όταν το θέλει και αφήνει τη μιζέρια κατά μέρους. Το ένα video αφορά τον ελληνισμό της Αλεξάνδρειας που κάποτε έφτανε τις 300.000 ψυχές. Το δεύτερο τους -τους έλληνες που στήσανε την κοινότητά τους στην Ινδία μέχρι και τον Δεύτερο Παγόσμιο Πόλεμο. Αυτές οι ενότητες είναι μέρος μόνο του ντοκιμαντέρ που έχει διάρκεια 1:20 και είναι έτοιμο για προβολή στα φεστιβάλ πρώτα και μετα θα θούμε σε ποιό κανάλι πρώτα, μάλλον στη ΝΕΤ και WORLD."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στο Ηράκλειο

Κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στο Ηράκλειο



ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Μαΐου 2009, ΖΟΥΓΚΑ


Με ένα φορτηγό πλοίο που ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου συγκρούστηκε ένα κρουαζιερόπλοιο κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρόσδεσης.

Το κρουαζιερόπλοιο «Οcean village» την ώρα που προσέγγιζε το λιμάνι προσέκρουσε στο φορτηγό πλοίο. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως πάνω των 6 μποφόρ.

Το κρουαζιερόπλοιο χτύπησε στην μπροστινή πλευρά πάνω από την άγκυρα, ενώ τα φορτηγό σκάφος στην αριστερή του πλευρά (στο ύψος του καταστρώματος) και υπέστη υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μετά τη σύγκρουση διατάχθηκε η απαγόρευση του απόπλου και των δύο πλοίων, ενώ ζητήθηκε το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα του κρουαζιερόπλοιου.

kraxtis-gr.blogspot.com

Εμπρηστική επίθεση σε χώρο λατρείας μεταναστών




ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Μαΐου 2009, 06:26
ρεπορτάζ: Αννίτα Ράφτη

Φωτιά προσπάθησαν να βάλουν άγνωστοι σε υπόγειο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος λατρείας από μετανάστες.

Οι κουκουλοφόροι έσπασαν τα τζάμια του διαμερίσματος και πέταξαν μέσα μπιτόνια βενζίνης και στουπιά και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά.

Το υπόγειο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αριστομένους, γέμισε καπνούς και προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά.

Τόσο οι αλλοδαποί που βρίσκονταν στο υπόγειο όσο και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας για γλιτώσουν από τους πυκνούς καπνούς, ενώ πέντε αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, κάποιοι με αναπνευστικά προβλήματα και κάποιοι με τραύματα από τα τζάμια.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες.

kraxtis-gr.blogspot.com

Επίθεση αγνώστων σε διμοιρία των ΜΑΤ

Επίθεση αγνώστων σε διμοιρία των ΜΑΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Μαΐου 2009, 03:25


Με βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν άγνωστοι λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα σε κλούβα των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στην διμοιρία η οποία βρισκόταν έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια χάθηκαν στα στενά των Εξαρχείων.

kraxtis-gr.blogspot.com

ΑΘΩΟΣ ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια


σαββατο 23 μαιου 2009

Με ομόφωνη απόφαση του Μικτού ορκωτού κακουργοδικειου Κατερίνης, κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες ο φοιτητής με τα "πράσινα παπούτσια" Παναγιώτης Κετίδης, κατηγορούμενος για αδικήματα που αφορούσαν τα επεισόδια του Μάη 2007 έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης .Απο τους συγκατηγορουμένους του δηλαδή τα 5 άτομα με τις κατηγορίες κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών, εμπρησμού, φθοράς ξένης περιουσίας κλπ., καταδικάστηκαν δύο σε φυλάκιση 17 μηνών κλπ με αναστολή.

kraxtis-gr.blogspot.com