Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επικεφαλής της ευρωλίστας του ΠΑΣΟΚ

12 May 2009


Με την επιστροφή του απο την Κίνα (το Σάββατο) ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει - λογικά την Κυριακή - την ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ (την Κυριακή θα ανακοινώσει και ο Κ.Καραμανλής την δική του ευρωλίστα).

Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί - κυρίως για τους επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων. Εμείς να πούμε τον επικεφαλής που φέρεται να έχει επιλέξει ο Γιώργος Παπανδρέου και είναι μια αποκλειστικότητα του i-Reporter (φυσικά μέχρι την κυριακή....πολλά μπορεί να αλλάξουν). Επικεφαλής λοιπόν θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα παραιτηθεί και απο βουλευτής και απο εκπρόσωπος τύπου.

Για να δούμε....

EUROVISION ΟΛΑ Τ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΤΡΟΚΤΙΚΟΣ)


4 ΧΩΡΕΣ

Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Αρμενία και Σουηδία. Αν δεν τα είδατε μπορείτε να τα δείτε τώρα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO
















ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σερνόταν στην σκηνή η Hadise. Αυτό ήταν που έλεγαν φαβορί; Απο χορό τίποτα, μόνο παλαμάκια χτυπούσε και τσιφτετέλι δεν ήταν αυτό... Σαν γιαγιά ήταν Hadise στη σκηνή, βγες ρε Σάκη της Πέμπτη να της δείξεις τι σημαίνει χορός και τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO









ΑΛΛΑ 4 VIDEO

Βουλγαρία, Ισλανδία, Τσεχία και Ισραήλ. Αν δεν τα είδατε μπορείτε να τα δείτε τώρα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO














ΑΛΛΑ 4

Τώρα σας έχουμε Ανδόρρα, Φινλανδία, Πορτογαλία και Ρουμανία

Να και τα τελευταία videos από τον ημιτελικό


ΑΛΛΑ 5

Να και τα τελευταία 5 videos από τον σημερινό ημιτελικό της Eurovision. Είναι η Λευκορωσία, η Ελβετία, τα Σκόπια, η Μάλτα και η Βοσνία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO






Τετάρτη 13 Μάη : Στηρίζω ΠΑΣΠ Νομικής


ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009

ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΣΠΙΤΙΣΑ

kraxtis-gr.blogspot.com

Ανακοίνωση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ενόψει των εκλογών της Τετάρτης 13 Μάη

Για πιο δημοκρατικό και πιο ανθρώπινο πανεπιστήμιο...

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009- press-gr.
Οι φετινές φοιτητικές εκλογές πραγματοποιούνται μέσα σε μία περίοδο ανατροπής των συντηρητικών δομών της ελληνικής κοινωνίας. Ο χώρος των πανεπιστημίων με την ενεργή και μαζική παρουσία του φοιτητικού κινήματος πρωτοστατεί στην ανατροπή αυτή.
Πρωταγωνιστούμε καθημερινά στο πανεπιστήμιο σε μία αντιπαράθεση ανάμεσα:
-σε ΕΜΑΣ, τους φοιτητές που υπερασπίζονται το δικαίωμα στη μόρφωση, που θεωρούμε αυτονόητη τη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία και θεμέλιο λίθο μίας σύγχρονης προοδευτικής κοινωνίας, που δε σταματάμε να τη διεκδικούμε στιγμή και να τη διευρύνουμε καθημερινά μέσα από τις προτάσεις μας.
-και σε όλους αυτούς που ως πιστοί ακόλουθοι κομματικών γραμμών, αψηφούν τις επιθυμίες, τα δικαιώματα και το συμφέρον των φοιτητών και βαφτίζουν την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων, τη διαγραφή φοιτητών, την κατάργηση του ασύλου ως "αναγκαίες μεταρρυθμίσεις".
Ο δούρειος ίππος του ελληνικού πανεπιστημίου έχει όνομα, είναι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που καλλιεργεί την αδιαφορία των φοιτητών, εξαγοράζει τις συνειδήσεις τους και...
προσπαθεί να τους απομακρύνει από τη λύση των προβλημάτων της ανώτατης εκπαίδευσης.
Όλοι μας καλούμαστε να επιλέξουμε το μονοπάτι που θα ακολουθήσουμε, αυτό του δημόσιου πανεπιστημίου, της αλληλεγγύης, της προόδου, της ισότητας ,το μονοπάτι της ΠΑΣΠ, που οδηγεί στην τελική νίκη ή αυτό που μας κατευθύνει στο αδιέξοδο των τελευταίων ετών.
Η 13η Μάη αποτελεί το σταθμό αυτής της επιλογής καθώς οι φοιτητικές εκλογές επιτρέπουν σε κάθε φοιτητή να ακουστεί η φωνή του και οι ιδέες του για ένα πιο δημοκρατικό, πιο ανθρώπινο πανεπιστήμιο. Με περηφάνια και με πάθος για αλλαγή αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας...
Στις 13 Μάη με φοιτητική και αστυνομική ταυτότητα...στηρίζω
Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη

kraxtis-gr.blogspot.com

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΡΑΤΟΥ - ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΟΝΤΑ - ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.. ΓΙΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010














ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ!!......



πηγή

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ευρηματικό βίντεο καλεί τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές




Μεθόδευση το κλείσιμο της Βουλής, λέει ο Γ.Παπανδρέου από το βήμα του ΣΕΒ





Τετ-α-τετ αστυνομίας και τρομοκρατών, λίγο πριν από το χτύπημα στην Αργυρούπολη




Παρέμβαση-βόμβα Στεφανόπουλου για την πολιτική κατάσταση στη χώρα




Βόμβες Δασκαλόπουλου

Σφοδρή δίδυμη επίθεση σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος των βιομηχάνων, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος τους χρέωσε το γεγονός πως η «μεταπολιτευτική Δημοκρατία έχει στομώσει, διαβρώθηκε επικίνδυνα και τελεί πλέον υπό τη δικτατορία της μετριοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com


Χτύπησε... κέντρο ο Καρατζαφέρης


Την έκπληξη έκανε ο Γ.Καρατζαφέρης ανακοινώνοντας την επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ που δεν είναι άλλη απο την πρώην βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και οικονομολόγο, Νίκη Τζαβέλλα. 13:11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!»

kraxtis-gr.blogspot.com

Διπλή κίνηση από Βερελή

Αίτημα στη γερμανική δικαιοσύνη για ενημέρωση στην υπόθεση της «ΜΑΝ». Επιτάχυνση των διαδικασιών για τη «Γερμανός» ζητεί με επιστολή του στον ανακριτή

Με δύο κινήσεις στο επίπεδο της διαλεύκανσης των υποθέσεων της «ΜΑΝ» και της «Γερμανός», που ταλαιπωρούν την ελληνική πολιτική ζωή, έδωσε συνέχεια ο Χρ. Βερελής στην πρωτοβουλία του να παραιτηθεί από τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com


Τα "ρίχνει" στον Βουρλούμη ο Αλογοσκούφης

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)

Αρνείται κάθε ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις της εξαγοράς της «Γερμανός» από την Cosmote ο τέως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.
Σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσιεύματα, ο κ.Αλογοσκούφης επισημαίνει μεταξύ άλλων πως κάθε προσπάθεια εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρερμηνεύσει τα γεγονότα και να τον εμπλέξει, είναι κακόβουλη, συκοφαντική και πολιτικά απαράδεκτη.


Τα  ρίχνει  στον Βουρλούμη ο Αλογοσκούφης

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σε σχετική και γενικού χαρακτήρα ενημέρωση του κ.Αλογοσκούφη, ως υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη, ο τελευταίος αναφέρθηκε στη διεξαγωγή συνομιλιών για την ενδεχόμενη εξαγορά. Η απάντηση του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη ήταν ξεκάθαρη: «Εσύ διοικείς τον ΟΤΕ και κάνε ό,τι είναι καλό».
«Τα παραπάνω είναι ήδη γνωστά από την ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2006 και ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό. Επισυνάπτονται τα πρακτικά της ομιλίας του τέως Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη που απαντά με σαφήνεια σε όλα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί. Ως εκ τούτου, κάθε προσπάθεια εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρερμηνεύσει τα γεγονότα και να εμπλέξει τον τέως Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών είναι κακόβουλη, συκοφαντική και πολιτικά απαράδεκτη», καταλήγει η ανακοίνωση.
kraxtis-gr.blogspot.com
.

Πολλά τα προβλήματα, ανύπαρκτη συμμετοχή


ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εστιατόρων ψητοπωλών και συναφών επαγγελμάτων, ελάχιστη ήταν η παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Την απουσία των συναδέλφων του, ακόμη κι εκείνων που απαρτίζουν το ΔΣ, καυτηρίασε ο πρόεδρος του, Μιχάλης Αθανασούλας.
Τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, αφού ο κ. Αθανασούλας, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απουσία των συναδέλφων του, την οποία όπως είπε δεν ξέρει πού να την αποδώσει. «Φταίνε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, φταίει η σκληρή γραμμή του ΔΣ και η σύνθεσή του; Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απουσία τους», είπε ο πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος κλήθηκε να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση με παρόντες μόνο δύο συναδέλφους του!
Ο κ. Αθανασούλας, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικά τα προβλήματα του κλάδου, υπογραμμίζοντας ότι ένας δρόμος υπάρχει για την αντιμετώπισή τους. «Να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, μαζί με τους φυσικούς μας συμμάχους, οι οποίοι συμβάλουν στη βιωσιμότητα των καταστημάτων μας», είπε, διευκρινίζοντας ότι φυσικοί σύμμαχοι, είναι «όσοι παλεύουν για ένα τίμιο μεροκάματο».
Ο πρόεδρος του Σωματείου, έκανε λόγο για οικονομική κρίση που χτυπάει την πόρτα χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων, ενώ επέκρινε και την αύξηση στα ασφάλιστρα.
Συνεχίζοντας σημείωσε ότι τα συνεχώς αναπροσαρμοζόμενα τιμολόγια της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΔΕΥΑΚ, του ΟΑΕΕ και των εταιρικών πνευματικών δικαιωμάτων, «έχουν γίνει θηλιά στραγγαλισμού στους επαγγελματίες», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τραπεζικό σύστημα το οποίο «κλέβει κυριολεκτικά τον ιδρώτα των ΕΒΕ και οι τράπεζες έχουν γίνει συνέταιροι στις δουλειές μας».
Ολοκληρώνοντας, ο κ. Αθανασούλας, χαρακτήρισε ζοφερή την κατάσταση, σημειώνοντας ότι 180.000 μικροί επαγγελματίες, αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
kraxtis-gr.blogspot.com

Αντιπυρικές ζώνες στον Όλυμπο



ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009- Πολιτεία

Δύο γκρέιντερ της Νομαρχίας από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησαν τον καθαρισμό και τις διανοίξεις των αντιπυρικών ζωνών, συμβάλλοντας στο έργο των υπηρεσιών, στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας στις ευαίσθητες περιοχές του Νομού μας. Ήδη τα μηχανήματα της Νομαρχίας έχουν ολοκληρώσει την παρέμβαση σε συνολικά 50 χιλιόμετρα αντιπυρικών ζωνών στην περιοχή από τον Άγιο Βασίλειο προς τη Βροντού του δήμου Δίου, ενώ ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και ο καθαρισμός στην αντιπυρική ζώνη που βρίσκεται στο δρόμο προς τα Κρεβάτια Ολύμπου.
Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκτός από τον συνολικό συντονισμό των ενεργειών της αντιπυρικής περιόδου, αναλαμβάνει περαιτέρω δράσεις, πέρα από τις αρμοδιότητές που έχει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πυροπροστασία του παγκοσμίου μνημείου της ιστορίας και της φύσης του Ολύμπου.
Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου, στην οποία αποφασίστηκαν τα μέτρα που πρέπει να λάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας διαθέτει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της στη συλλογική προσπάθεια για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. «Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παίζει πρωτεύοντα ρόλο καθώς έχει θεσμικά την αρμοδιότητα του συντονισμού, αλλά και πέρα και έξω από την αρμοδιότητά της αυτά τα χρόνια σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες και τους εθελοντές κατορθώσαμε να προασπίσουμε τον Όλυμπο, το παγκόσμιο μνημείο της ιστορίας και της φύσης καθώς και τα Πιέρια, με εξαίρεση το 2007, που αφορούσε την πυρκαγιά που ήρθε από την Κοζάνη», σημειώνει ο Νομάρχης.
Ο Νομάρχης υπογραμμίζει ακόμη ότι «με τις παρεμβάσεις της Νομαρχίας και σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων ενεργειών που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο εισόδου στον Όλυμπο και με τα νέα φυλάκια που ολοκληρώθηκαν από το Δασαρχείο, για μια ακόμη φορά με όλους τους φορείς, τις υπηρεσίες, το Δασαρχείο, τους Δήμους και τις εθελοντικές οργανώσεις θα κατορθώσουμε να μην έχουμε πυρκαγιές».
kraxtis-gr.blogspot.com