Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Σε πρόσωπο-«κλειδί» 34χρονη γυναίκα από το Περιστέρι

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Σε 34χρονη από το Περιστέρι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη γυναίκα-«κλειδί» (16-04-2009)
Σε πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση Παλαιοκώστα-Ριζάι αναδεικνύεται 34χρονη γυναίκα από το Περιστέρι, η οποία φέρεται να ακούει στο όνομα Σούλα και να είναι η αγαπημένη του Αλβανού κακοποιού, στην οποί..
Alpha TV
. kraxtis-gr.blogspot.com .

Δυστύχημα στην Πάτρα

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Ένας νεκρός και 5 τραυματίες σε δυστύχημα στην Πάτρα (16-04-2009)
Ένας νεκρός και 5 τραυματίες εκ των οποίων τα δύο παιδιά 8 και 10 ετών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Πάτρας, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυσ..
Ta Nea

..kraxtis-gr.blogspot.com .

Δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

greeceΠροβλήματα στο "Μακεδονία" (16-04-2009)
Τέσσερα αεροσκάφη, που πραγματοποιούσαν ισάριθμες πτήσεις, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και προσγειώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»..
Capital.gr

.kraxtis-gr.blogspot.com .

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στην περιοχή Τούμπας στη Θεσσαλονίκη


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τις δύο μετά το μεσημέρι σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στην περιοχή Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Δύο κουκουλοφόροι απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και ..
Kathimerini

. kraxtis-gr.blogspot.com .

Η προδοσία του Ιούδα στην εποχή μας ...‏

Μεγάλη Πέμπτη

.
Γράφει ο Δρ. Νίκος Κρεμμύδας
.
«Μισῶν ἐφίλει, φιλῶν ἐπώλει». Μ᾿ αὐτὴ τὴ φράση ἡ ὑμνολογία τῆς Ἐκκλησίας μας περιγράφει τὴ στάση τοῦ Ἰούδα ἀπέναντι στὸ Χριστό. Μία φράση κοφτή, σύντομη, ἁπλή, ποὺ κρύβει πόνο. Τὸ μίσος, τὸ φιλί, ἡ ἀγοραπωλησία! Τρεῖς στάσεις ποὺ στὴν περίπτωση τοῦ Ἰούδα συναρμόζονται, σὲ μία ἀκολουθία τραγῳδίας γιὰ τὴν ὕπαρξη τοῦ μαθητῆ, ἀλλὰ καὶ γιὰ πολλοὺς ἀνθρώπους ποὺ βρίσκονται στὴ θέση του καὶ σήμερα...
Ἂν ὁ Ἰούδας ἔμενε στὸ μίσος γιὰ τὸ Χριστό, θὰ ἦταν μία στάση! Ὁ καθένας θὰ μποροῦσε νὰ τὴν καταλάβει ὡς προερχόμενη ἀπὸ μία ἄλλη ματιὰ τῆς ζωῆς. Ὁ Χριστὸς μιλᾶ γιὰ τὴν ἀγάπη, τὴν προσφορά, τὴ θυσία, τὴ μετάνοια!
Ὁ Ἰούδας ζεῖ αὐτὸ τὸ κήρυγμα ὡς ἀφορμὴ γιὰ τὴν ἱκανοποίηση τῆς ἀπληστίας καὶ τῆς φιλαργυρίας του, καθὼς ἐξασφάλιζε τὸ γλωσσόκομον, τὰ χρήματα ποὺ τοῦ χρειάζονταν γιὰ τὸν κορεσμὸ τοῦ πάθους του. Ὅμως, δὲν μένει ἐκεῖ. Τὸ μίσος τοῦ γι᾿ Αὐτὸν ποὺ ἤξερε τὸ πάθος του δὲν περιορίστηκε στὸ αἴσθημα. Πούλησε καὶ τὸ τελευταῖο ἴχνος ἀξιοπρέπειας καὶ ἀντὶ νὰ φύγει ἀπὸ Ἐκεῖνον, μὲ Τὸν ὁποῖο δὲν συμφωνοῦσε, προτίμησε νὰ Τὸν καταστρέψει, νὰ Τον πουλήσει, να Τον ανταλλάξει με ‘ενα ασήμαντο ποσό!
Κι έρχεται τό φίλημα. Ο αν- αίσθητος εκφράζεται με...
τον πιό ωραίο τρόπο απεικόνησης του αισθήματος! « Εταίρε, εφ ώ πάρει » η απάντηση τού Χριστού! Αυτή η σιωπηλή πίκρα γιά το κατάντημα ενός από τούς δώδεκα αγαπητούς Του είναι από τίς χαρακτηριστικότερες στιγμές του πάθους ! Αυτή η πονεμένη φράση, η αποδοχή του φιλήματος ώς τής τελευταίας έστω καί ψεύτικης απόδειξης ότι ο άνθρωπος ακόμη καί αυτός πού η καρδιά του είναι κλειστή καί τυφλωμένη , δεν παύει να είναι εικόνα Θεού γιά την οποία ο Χριστός Θυσιάστηκε! Αυτό το σιωπηλό δάκρυ του Χριστού γιαυτόν πού έκλεισε οριστικά την πόρτα της σωτηριας γιά τα τριάκοντα αργύρια, την μεγαλύτερη ψευδαίσθηση της ευτυχίας...
Πόσο ταιριάζουν όλα αυτά στίς μέρες μας... Πόσο ο καθένας, βρίσκει κομμάτια από τον εαυτό του, αλλά καί από την τρέχουσα επικαιρότητα σ΄ολα αυτά!

Συνεχίζει να στηρίζει ΝΔ...

ΠΕΜΠΤΗ 16 Απρ 2009



Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/

Το μοναχικό του έργο της στήριξης της ΝΔ και του Καραμανλή προσωπικά συνεχίζει ο Γ. Πρετεντέρης και σήμερα. Και παρότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με σχεδόν κάθε λέξη που έγραψε, θα σχολιάσω μόνο δύο κομμάτια:

"Θα υποθέσω επίσης ότι ξαφνικά και λίγο προτού ψήσουμε το αρνί το ΠαΣοΚ θυμήθηκε ότι τον Ιούνιο παραγράφονται μια σειρά υποθέσεις και έβαλε τις φωνές. Κανένα πρόβλημα. Όντως οι χρόνοι παραγραφής των πολιτικών υποθέσεων είναι σκανδαλώδεις, αλλά γι΄ αυτό ευθύνεται το Σύνταγμα, το οποίο είναι δημιούργημα του ΠαΣοΚ."

Όχι Γιάννη μου, το ΠΑΣΟΚ εδώ και...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

πέντε χρόνια ασχολείται με τα σκάνδαλα τα οποία παραγράφονται απλά εσύ μαζί με διάφορα άλλα παπαγαλάκια προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχει λόγος για εξεταστικές επιτροπές ή όταν γίνονται εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία(δείτε εδώ). Τώρα για το Σύνταγμα ίσως να χρειάζεται να σου θυμίζουμε ότι ήταν πρόταση της ΝΔ την οποία και έκανε δεκτή το ΠΑΣΟΚ (και στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν άρεσε στη ΝΔ, γιατί δεν είχε εντάξει το άρθρο στα υπό αναθεώρηση κατά την πρόσφατη διαδικασία;)

"Θα υποθέσω επίσης ότι οι δύο αυτές υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους. Οτι δηλαδή οι ποινικές διώξεις δεν ασκήθηκαν για να κόψουν κοστούμι στο ΠαΣοΚ και ότι το ΠαΣοΚ δεν φωνάζει για να γλιτώσει το κοστούμι- το οποίο «κοστούμι»προφανώς δεν είναι ο Τσουκάτος,τον οποίο ουδείς θυμάται, αλλά οΤρεπεκλής,τον οποίο πολλοί γνωρίζουν..."

Αρχικά πρέπει να σου τονίσω Γιάννη μου πως τον Τσουκάτο χρησιμοποιεί συνεχώς η ΝΔ ως επιχείρημα για το σκάνδαλο και όχι τον Τρεπεκλή (τουλάχιστον έως σήμερα...) και πως ο ελληνικός λαός κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ούτε την εικόνα του Τρεπεκλή στο μυαλό του ενώ ο Τσουκάτος βρίσκεται βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του. Τώρα όσον αφορά τα υπονοούμενα που αφήνεις για τον Τρεπεκλή και για τη σχέση του με τον Παπανδρέου, (πέραν του ότι δε θυμάμαι να έκανες το ίδιο για την προσωπική σχέση Καραμανλη με τους Τσιτουρίδη, Ζαχόπουλο, Θόδωρα κτλ κτλ) σου υπενθυμίζω πως ο ίδιος ο Παπανδρέου έχει κάνει πρόταση πολλές φορές και για εξεταστική για τη Siemens και για διακομματική συναίνεση για θέματα διαφάνειας, τα οποία απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία με τόσο αλαζονικό τρόπο που ακόμη και εσύ φαντάζομαι θα ζήλευες... Συν τοις άλλοις δεν έχω ακούσει κανέναν από το ΠΑΣΟΚ να δηλώνει στήριξη προς τον Τρεπεκλή, οπότε ισχύουν οι δηλώσεις του Παπανδρέου πως όσοι κριθούν ένοχοι, ανεξαρτήτως κόμματος, θα πρέπει να τιμωρηθούν!

Επίσης ενημέρωσε τα αφεντικά σου πως συνεχίζει να ισχύει και η δήλωση Παπανδρέου: Αν δυσαρεστώ- και σίγουρα δυσαρεστώ κάποιους, αρκετούς - που θα με περίμεναν του χεριού τους, τους ενημερώνω πως θα εξακολουθώ να τους ΔΥ-ΣΑ-ΡΕ-ΣΤΩ!" Οπότε όσες απόπειρες συμψηφισμού ή ψευδοεκβιασμού και να γίνουν κανένα αποτέλεσμα δε θα έχουν...

Προσέξτε τα λόγια σας








ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΝΥΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΙΣΕΤΕ. ΠΟΙΕΣ ΕΞΗ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!
. kraxtis-gr.blogspot.com .

Το νέο παιχνίδι για τον Καραμανλή...

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

.
Από το http://drseeng.blogspot.com/
.

Ας παίξουμε λίγο… Είναι ένα απλό παιχνιδάκι παρατηρητικότητας και καλής… μνήμης.
Ανεβάστε την ένταση των ηχείων σας, γιατί θα σας βοηθήσουν πολύ να βρείτε την απάντηση που θα σας τεθεί. Καλή επιτυχία!!!


Παρατυπίες - Στήλη ΕΤ





ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ"
ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!
.
kraxtis-gr.blogspot.com .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ - Η εκπομπή του Τζίμη Πανούση




ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009





kraxtis-gr.blogspot.com

Και σε βίντεο...

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Ο... Βιαστικός Δείπνος... (by ΑΣΗΜΩΝΗΣ)
.

Κρόγιας Γιώργος

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Γιορτινά κυκλοφοριακά μέτρα


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Μπορεί τα φανάρια να ρυθμίζουν την κυκλοφορία μέσα στην πόλη τις καθημερινές, τις μέρες των εορτών όμως, μάλλον τη μπλοκάρουν παρά τη διευκολύνουν. Έτσι, Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία ανέλαβαν να τη ρυθμίσουν με πιο πρακτικό, χειρωνακτικό, τρόπο.
«Τα φανάρια από μόνα τους δημιουργούν συμφόρηση, επειδή υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος οχημάτων τις μέρες αυτές», λέει ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης Μπάμπης Φωκαϊδης, που χθες το πρωί, μαζί με τον διοικητή της Τροχαίας Γιώργο Κουκουσέλα, είχαν την υψηλή επίβλεψη των προσωρινών, εορταστικών, μέτρων, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενεργοποιώντας (όπως και τα Χριστούγεννα) το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν πριν από δυο χρόνια δήμος Κατερίνης και Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Έτσι, επειδή καλά τα μηχανήματα, αλλά εξυπνότεροι οι άνθρωποι, τροχονόμοι και δημοτικοί αστυνόμοι, παραταγμένοι σε 11 κομβικά σημεία (διασταυρώσεις) της Κατερίνης, ρυθμίζουν, παρακάμπτοντας τα φανάρια, την κυκλοφορία, δίνοντας εναλλακτικές λύσεις για γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο. Για παράδειγμα, μας είπαν, προχθές έκλεισαν την οδό Τερζοπούλου, γιατί είχε φρακάρει και έστελναν τα οχήματα από την οδό Αθανασίου Αστερίου.. Ή, κλείνουν την Αρεοπαγίτου για να μη φρακάρει η 25ης Μαρτίου, η οποία παρεμπιπτόντως χθες έμοιαζε σχεδόν «έρημη». Σύμφωνα με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, στην υπόθεση «κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση» του κέντρου της Κατερίνης, συμβάλλουν 10 τροχονόμοι (5 τακτικά και 5 περιστασιακά όταν υπάρχει ανάγκη) και 10 δημοτικοί αστυνόμοι. Όσοι λοιπόν τις μέρες αυτές κινείστε στο κέντρο με το αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των τροχονόμων, για να μην προκαλέσετε ή να μη βρεθείτε εν τω μέσω μποτιλιαρίσματος.(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)
.
kraxtis-gr.blogspot.com.

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Με το σώμα του εγκλήματος, ένα μικροδέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 6,7 γραμμαρίων, συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες της Μ. Τρίτης, ο 49χρονος αγοραστής κι ο 51χρονος προμηθευτής του.
Σε νομότυπη έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης στην οικία του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12,8 ακατέργαστη κάνναβη σε τρίμματα-κορυφάδες και 29 ναρκωτικά χάπια, ενώ και στην οικία του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,8 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη σε τρίμματα-κορυφάδες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ως μέσον εμπορίας ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 90,00 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Χθες, Μ. Τετάρτη, τις πρωινές ώρες, και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Λιτόχωρου συνελέβαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας έναν ημεδαπό άνδρα ηλικίας 55 ετών για παράβαση του νόμου «περί όπλων», καθώς ανακάλυψαν στο σπίτι του ένα εύχρηστο 6σφαιρο περίστροφο με έξι φυσίγγια, μια εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα με κομμένο κοντάκι, μία ανταλλακτική κάνη του ιδίου κυνηγετικού όπλου και μια φυσιγγιοθήκη με 28 κυνηγετικά φυσίγγια. Στο μεταξύ, σε 147 συνολικά ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, από τις αρχές του Απρίλη και μέχρι χθες, σε καταστήματα, μεταφορικά μέσα, μικροπωλητές και άλλους χώρους του νομού Πιερίας, διαπίστωσαν επτά παραβάσεις της νομοθεσίας περί κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Συνελήφθησαν επτά ημεδαποί και κατασχέθηκαν συνολικά 297 κροτίδες, 20 βεγγαλικά και 2.716 πυροτεχνήματα.
kraxtis-gr.blogspot.com
.

Θεσσαλονίκη: Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στις εξόδους της πόλης


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Ομαλά διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στις εξόδους της Θεσσαλονίκης, στην περιφερειακή οδό και στο κέντρο της πόλης. Η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα άρχισε σταδιακά από τις προηγούμενες ημέρες και αναμένεται να κλιμακωθεί αργότερα σήμερα αλλά και αύριο. Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντας έμφαση στην τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

kraxtis-gr.blogspot.com

Ο νέος κόσμος είναι εδώ. Ας τον ανακαλύψουμε - Wikipedia


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Γράφει ο Κ. Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Για όσους δεν την ξέρουν η Wikipedia είναι η διάσημη και περιζήτητη πλέον ιντερνετική εγκυκλοπαίδεια. Έχει υποκαταστήσει όλες τις εγκυκλοπαίδειες που γνωρίζαμε και χρησιμοποιούσαμε, επειδή οι νέοι χρήστες δεν χρησιμοποιούν σε πρώτη ζήτηση το έντυπο, αλλά το Ιντερνετ. Η Wikipedia έχει και άλλο ένα προσόν, αλλάζει συνέχεια και τα λήμματά της ενημερώνονται με τις τελευταίες εξελίξεις, σε έναν κόσμο που όλα τρέχουν και μεταβάλλονται. Η εξέλιξη της απόλυτης επικράτησης της Wikipedia δίνει ανάγλυφα την κυριαρχία του κινητού και του φορητού υπολογιστή στην παροχή γνώσης στον νέο κόσμο που είναι εδώ, χωρίς να το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι. Ο Observer περιγράφει θαυμάσια την εξελικτική πορεία της εγκυκλοπαίδειας που μας αφορά για να καταλάβουμε την επιβολή του Ιντερνετ σε όλους τους τομείς. Γράφει: «Το 1768, τρεις Σκωτσέζοι τυπογράφοι άρχισαν να εκδίδουν την ‘‘επιτομή της Γνώσης’’, την Encyclopedia Britannica. Η πιο φημισμένη εγκυκλοπαίδεια όλων των εποχών. Και η Βρετανική Εγκυκλοπαίδεια όμως βρέθηκε στο ‘‘νεκροκρέβατο’’. Αυτό που τη σκότωσε ήταν μια εγκυκλοπαίδεια σε CD-Rom, που ονομάζεται Encarta και εκδόθηκε από τη Microsoft σε τιμή ευκαιρίας. Η ιστορία της Britannica αποτελεί παράδειγμα του πόσο γρήγορα μπορούν να αναδειχθούν ανταγωνιστές στον ψηφιακό κόσμο. Πριν από μερικές ημέρες η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα θέσει εκτός λειτουργίας όλες τις ιστοσελίδες της Encarta. Επειδή, εξηγεί η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, αν και η Encarta επί πολλά χρόνια ήταν ένα επιτυχημένο προϊόν, ο κόσμος αναζητεί πληροφορίες με διαφορετικούς τρόπους. Εν ολίγοις, η Microsoft λέει: Η Wikipedia μας νίκησε. H ικανότητα της ιντερνετικής εγκυκλοπαίδειας να ανταποκρίνεται αμέσως σε όλες τις εξελίξεις είναι ένας από τους λόγους που μετέβαλε τον τρόπο που ζητάμε πληροφορίες. Ένας άλλος είναι η ποσότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνει. Η αγγλική της έκδοση έχει 2.822.233 λήμματα. Η Wikipedia είναι μία από τις σημαντικότερες εφευρέσεις που διαθέτουμε. Ίσως πρέπει να την αποδεχθούμε… όπως έκανε η Microsoft». Ήρθε η ώρα λοιπόν και εμείς όλοι να καταλάβουμε ότι «η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά μας μελαγχολία» και να προσαρμοσθούμε στην εποχή που έρχεται, όπου το βιβλίο θα είναι για τους νέους ό,τι… πάπυρος για εμάς και η εφημερίδα μια ωραία ανάμνηση παλιών καιρών. kraxtis-gr.blogspot.com .