Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Σύλληψη 55χρονου με είκοσι κιλά ινδικής κάνναβης


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Περίπου 20 κιλά ινδικής κάνναβης καταμερισμένα σε 160 κωδικοποιημένες συσκευασίες είχε στην κατοχή του 55χρονος από την Κοίμηση Σερρών, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την αστυνομία και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σερρών.

Η αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε κέντρα διασκέδασης και οι συχνές επισκέψεις του 55χρονου στα γειτονικά καζίνο ήταν τα στοιχεία, που κίνησαν τις υποψίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν έπειτα από στενή παρακολούθηση. Σύμφωνα με τον διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, Αθανάσιο Ματσαρόκο, ο 55χρονος, πρώην ιδιοκτήτης καφετερίας, διέθετε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τις Σέρρες. από ΑΠΕ-ΜΠΕ

kraxtis-gr.blogspot.com-

Θεσσαλονίκη: Επίθεση κουκουλοφόρων σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Στο στόχαστρο ομάδας κουκουλοφόρων βρέθηκε νωρίς το απόγευμα Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ομάδα περίπου δέκα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πέταξαν, λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις τζαμαρίες του Κέντρου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Μετά την πράξη τους, οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι και χάθηκαν στα γύρω στενά της περιοχής. Η επίθεση έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών.από ΑΠΕ-ΜΠΕ .

kraxtis-gr.blogspot.com.

Δολοφονική επίθεση εναντίον 32χρονου κομμωτή


Hμερομηνία : 15-04-09 .
Ο κομμωτής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι την ώρα που πήγαινε να επισκεφθεί ένα φίλο του.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης με θύμα 32χρονο κομμωτή, ο οποίος βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι από σφαίρα, χθες στις 10 το βράδυ έξω από το σπίτι φίλου του στην οδό Δαναΐδων 10, στο Χαλάνδρι.

Ο φίλος του 32χρονου, που τον περίμενε στο σπίτι του, άκουσε το σκύλο του να γαβγίζει και βγήκε έξω με αποτέλεσμα να βρει τον κομμωτή πεσμένο στο δρόμο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά στο δρόμο μέσα στην ταραχή του προξένησε φθορές σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 32χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

.kraxtis-gr.blogspot.com .

Στη Βουλή τώρα όλες οι δικογραφίες των σκανδάλων

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)
Διάβημα διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα κατά της συγκάλυψης κυβερνητικών σκανδάλων που ενδεχομένως... αγγίζουν «γαλάζιους» υπουργούς και υφυπουργούς, εν όψει και της επικείμενης παραγραφής τους τον Ιούνιο, οπότε και λήγει η τρέχουσα κοινοβουλευτική σύνοδος, πραγματοποίησαν χθες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δ. Ρέππας και οι βουλευτές του κόμματος Ντ. Ρόβλιας και Γρ. Νιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Ακάλυπτο άφησε τον Αρ. Παυλίδη ο αδελφός του Αναστάσιος,


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)
Ο Αν. Παυλίδης επιβεβαίωσε ότι το τίμημα για το διαμέρισμα δεν ήταν 155.000 αλλά 235.000 . Αλλαγή πλεύσης από τον πρώην υπουργό, που θα υποστηρίξει ότι μιλούσε για το τίμημα στο συμβόλαιο

Ακάλυπτο άφησε τον Αρ. Παυλίδη ο αδελφός του Αναστάσιος, ο οποίος μετά την κόρη του κι εκείνος επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής πως το τίμημα για την αγορά του διαμερίσματος στο Ν. Ψυχικό δεν ήταν 155.000 ευρώ, όπως κατέθεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ με το απολογητικό του υπόμνημα στον ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Ευτυχώς, όταν οι «εκλεκτοί» των καναλαρχών γίνονται αβανταδόροι πολιτικών πτωμάτων στα τηλεπαράθυρα, κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, ζημιώνει την ίδια την Τράπεζα και το δημόσιο συμφέρον!
«Χειροπιαστή απόδειξη για το πώς εννοεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Καραμανλή τον ρόλο του κράτους στο τραπεζικό σύστημα αποτελεί η πολιτεία της διορισμένης από αυτήν Διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας. Ενώ ανά τον κόσμο ο δημόσιος έλεγχος τραπεζικών ιδρυμάτων, ακόμα και με εξαγορά τους, γίνεται για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, στην Ελλάδα η μόνη τράπεζα που απέμεινε υπό κρατικό έλεγχο, η Αγροτική Τράπεζα, υπό την διοίκηση του εκλεκτού της Κυβέρνησης κ. Μηλιάκου, ενεργεί σε βάρος των ίδιων της των συμφερόντων, αγοράζοντας μεθοδευμένα «τοξικά» δομημένα ομόλογα, προς όφελος ιδιωτών! Χαμένοι οι Έλληνες πολίτες,, ιδίως οι Έλληνες αγρότες, για την χρηματοδοτική στήριξη των οποίων ιδρύθηκε η Αγροτική! Για μία ακόμη φορά οι ταξικοί φίλοι της Κυβέρνησης, τα μεγάλα συμφέροντα, κάνουν γλέντι με έξοδα του Ελληνικού Λαού!»
Μάρκος Μπόλαρης

Στο Top-10 ο Παπασταθόπουλος

Πλήρης  στοίχιση


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο διεθνής αμυντικός της Τζένοα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 καλύτερους νέους παίκτες στο φετινό «καμπιονάτο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Channel 4». O 20χρονος στόπερ κατέλαβε την 9η θέση στη λίστα, που «μονοπωλούν» οι επιθετικοί (Πάτο-Μίλαν, Ζάρατε-Λάτσιο, Αλέξις Σάντσεζ-Ουντινέζε, Καβάνι-Παλέρμο). Το κείμενο, που συνόδευε τον Παπασταθόπουλο ήταν άκρως κολακευτικό, καθώς ανέφερε: «Δυνατός και σύνθετος ο αμυντικός της Τζένοα αποτελεί θεμέλιο λίθο στην εκπληκτική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή η 20χρονη μηχανή δύναμης έχει την προοπτική να εξελιχθεί σ’ έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στο καμπιονάτο. Είναι ήδη διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, παρά τη νεαρή του ηλικία».
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν ξανάγινε...! - ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-4

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 -sportnet.gr
Τα λόγια "χλωμιάζουν" μπροστά στο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που προσέφεραν Τσέλσι και Λίβερπουλ, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, ίσως στη συναρπαστικότερη συνάντηση όλων των εποχών για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, οι Λονδρέζοι το μετέτρεψαν σε 3-2 μέχρι το 76', ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ άγγιξε το θαύμα, γυρίζοντας το παιχνίδι σε 3-4! Εντούτοις, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ήταν εκείνος που πήρε τους "μπλε" από το χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!

.
kraxtis-gr.blogspot.com .

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS- ΕΔΕ για το θάνατο



ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Μετά απο τις έντονες κριτικές όλων των blogs και τις καταγγελίες για το θάνατο της Γκουλιώνη, ξύπνησε ο υπουργός δικαιοσύνης
Ν. Δένδιας και διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της κρατουμένης Αικατερίνης Γκουλιώνη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής της στις 18/3/2009 από το Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα Θηβών στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως Λασιθίου.

kraxtis-gr.blogspot.com