Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Προς κάθε φίλο, σύντροφο, δημοκράτη πολίτη αυτού του τόπου:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Απρ 2009

Επειδή είναι κανόνας μου να μην παραποιώ γεγονότα, αλλά να τεκμηριώνω την πραγματικότητα, παραθέτω παρακάτω ένα παλαιότερο βίντεό μου, που είναι πάλι επίκαιρο για τα ζητήματα διαφάνειας στην πολιτική ζωή του τόπου.
Από το 2004 (πριν τις εκλογές) με προσωπικό κόστος ο Γ. Παπανδρέου (αυτό του στέρησε ουσιαστικά την πρωθυπουργία το 2004 και το 2007) προσφέρθηκε να βάλει πλάτη και να βοηθήσει να καθαρίσει ο τόπος από τα πολιτικά λαμόγια και τα μεγάλα συμφέροντα. Και μάλιστα προσφέρθηκε δημόσια και με τόλμη και θάρρος, λέγοντάς το κατάμουτρα στον Νο1 εκφραστή και εκπρόσωπο των συμφερόντων αυτών...

Κανείς δεν τον άκουσε - κανέναν δεν τον βόλευε - πέσαν τα διάφορα λαμόγια να τον φάνε, με τα γνωστά αποτελέσματα που βιώνουμε όλοι σήμερα... Ένα κράτος παράλυτο και αφημένο στην τύχη του, με μια κυβέρνηση ανίκανη να αντιμετωπίσει την κρίση σε όλα τα επίπεδα, γιατί αναλώνεται σε καθημερινή βάση στη συγκάλυψη και το κουκούλωμα των ανομιών των βΟλευτών της, εξαιτίας της ομηρίας του Καραμανλή στα συμφέροντα, που όπως τελικά αποδείχθηκε, μόνο ο Γιώργος δεν προσκύνησε.

Στην ίδια συνέντευξη του 2004, ακούστε τα προφητικά λόγια του για τον Καραμανλή και την Ντόρα και τις διαπιστώσεις του, που σήμερα βγαίνουν αληθινές. Λόγια που θα μπορούσαν να υπωθούν και σήμερα, χωρίς να αλλάξεις ούτε τελεία... Από τότε έβλεπε ο Γιώργος ότι αυτό το κόμμα δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Προς αυτούς που πίστεψαν στο παραμύθι της νεοδεξιάς: "Στερνή μου γνώση..."

Προς όσους πιστεύουν τον Γ. Παπανδρέου: Μην γελιέστε. Δεν τελείωσε ακόμη ο πόλεμος. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προηγείται με 7,5% μονάδες, να κερδίζονται μάχες, όμως τα συμφέροντα δεν παρέδωσαν τα όπλα τους ακόμη...
Τώρα είναι που πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας!
Το 7,5% δεν είναι μόνο κατάκτηση του Παπανδρέου, αλλά των πολιτών που αρχίζουν πλέον και βλέπουν καθαρά. Κι όσοι βλέπουμε καθαρά οφείλουμε να κάνουμε και άλλους να δουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! (ΑΠΟ Γ ΚΡΟΓΙΑΣ)

Ο γραφικός τηλεοπτικός νομάρχης...

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

.

Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
.
Εγώ ο Νομάρχης....Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πιο γραφική περίπτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής,βγήκε στη Βάσια...ήταν όμως κουρασμένος και αυτός! Μας είπε πάλι οτι είναι άτι αχαλίνωτο, οτι δε σκύβει , δε προσκυνά, δε σιωπά, μπλα-μπλά-μπλά...;Eβγαλε και είηση, λέγοντας οτι θα είναι απο τους πρώτους καλεσμένους στον Πρωινό καφέ, αν και προέβλεψε οτι η Καγιά, θα "κλείσει" την τηλεοπτική χρονιά με 10%.
Ο Νομάρχης, έκανε ένα σωρό κοπλιμέντα στη Λόη.." Χαλάλι στον άντρα που θα σε...
πάρει" της είπε! Και συνέχισε λέγοντας οτι του αρέσουν, "αυτές" οι εκπομπές, γιατί είναι αρεστές στο νεανικό κοινό, σε αντίθεση με τις "άλλες" στις οποίες, αναγκάζεσαι, να λες και πράγματα που δεν τα πιστεύεις....
Σαν παγώνια καμάρωναν η Βάσια και ο Χάρης...Τους άρεσε που τους είπε μπράβο, γιατί δεν προσβάλουν ποτέ τον συνομιλητή τους...(για να το κάνουν αυτό Πανίκα, χρειάζεται να διαθέτουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη)...Τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους-εισαγγελείς, που ισοπεδώνουν, είπε, προσωπικότητες και ζωές. Και έκλεισε με ευχές, αλλά αρνήθηκε να τραγουδήσει το σύνηθες ρεφρενάκι, γιατί έρχεται, είπε, Μεγάλη εβδομάδα. Πόσο τον κάνω κέφι τον τηλε-νομάρχη...πάει παντού και με όλα!
Εχιδνα
kraxtis-gr.blogspot.com .

Πολιτικό κους-κους με τσιπουράκι

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009




Απολαμβάνοντας το τσιπουράκι στο καφενείου του "Εγγλέζου" στο κέντρο της Κατερίνης, σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα τα στελέχη της ΝΔ πλατείας Βενιζέλου... Ο Πρόεδρος Δημήτρης Εγγλέζος με τον μέλλοντα Πρόεδρο δίπλα του, Βασίλη Τσιομπανάκη, παραδίπλα το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Κατερίνης Παναγιώτης Εγγλέζος...ενδιάμεσα ο κ Ζαρζαβατζής που μας την "κάνει" με τρόπο και στρέφει το κεφάλι του σε... αντίστροφη κατεύθυνση και στο βάθος ο επιχειρηματίας Σάκης Πανωλής και ο έτερος φίλος μας είναι από τα Ρυάκια, αλλά μας δεν γνωρίζουμε το όνομα του...

ΜΕΓΑΛΟ Προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ δίνει νέα δημοσκόπηση

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

dimoskopisiΠροβάδισμα 7,5 μονάδων στο ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Public issue για την Καθημερινή της Κυριακής. Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 41,5%, η ΝΔ 34 %,ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, το ΚΚΕ 7%, ο ΛΑΟΣ 5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%. Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κώστας Καραμανλής διευρύνει το προβάδισμα του με 42% έναντι 33% του Γιώργου Παπανδρέου. kraxtis-gr.blogspot.com..


Ψάνουν τρόπους να φιμώσουν τα blogs

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009

Ο υπουργός δικαιοσύνης ήταν στη Χαλκιδική σε συνέδριο δικαστικών και ανάμεσα στα θέματα ήταν και η θέσπιση νομοθετικών διατάξεων, σχετικών με την εξύβριση και τη συκοφαντική δυσφήμηση μέσω των blogs. Το υπουργείο Δικαιοσύνης, προβληματίζεται για το θέμα.
Ο κ.Δένδιας είπε ότι από τη μία πλευρά, η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τους πολίτες της από ανώνυμους και ....
πολλές φορές προδήλως αβάσιμους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, ενώ από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι στο Διαδίκτυο κυριαρχεί η ελευθερία εκφράσεως, στην πιο απόλυτη μορφή της.
Ο υπουργός επισήμανε ότι πρέπει να γίνει στάθμιση και τελικώς να συνταιριαστεί το αγαθό της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και η ανάγκη για προστασία της αξιοπρέπειας κάθε πολίτη. «Θεωρούμε, επίσης, αναγκαία τη γνωμοδότηση για τα ανωτέρω ζητήματα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και του Συνηγόρου του Πολίτη», πρόσθεσε. www.ypotheto.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ.
ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΧΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΟΦΥΝΤΕΣ
kraxtis-gr.blogspot.com.

Αυτός είναι ο Μάκης - Δεν το λέμε εμείς... το "Καρφί"

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009



Ο Μάκης μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας επικαλέστηκε για να μην υπηρετήσει. Αυτά είναι τα εξώφυλλα απο το Καρφί.


Διαβάστε Περισσότερα

Με τα "μάτια" του αετού

Videos

Με τα "μάτια" του αετού

Oι πειρατές ξαναχτυπούν

Videos

Oι πειρατές ξαναχτυπούν

Τη Δευτέρα καταθέτει η κόρη του Παυλίδη


ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Με την κατάθεση της Αγγελικής Παυλίδη συνεχίζεται τη Δευτέρα το έργο της ειδικής επιτροπής της Βουλής που εξετάζει τις καταγγελίες του εφοπλιστή Μανούση περί εκβιασμού του από συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσουν -μεταξύ άλλων- ο ακτοπλόος Γεώργιος Σπανός και ο δήμαρχος Τήλου Αναστάσιος Αλιφέρης.

Το Σάββατο κατέθεσαν οι κύριοι Ιωάννης Τζωάννος (γγ του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής - πρόεδρος Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών), Βασίλης Μάμης (σύνδεσμος υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου), Κων. Χαραλαμπίδης (Νομικός Σύμβουλος του Κράτους) και Νικόλαος Φάσσος (πληρεξούσιος των πωλητών του διαμερίσματος, που αγόρασε η Αγγελική Παυλίδη).

Την Παρασκευή κατέθεσε ο στενός συνεργάτης του κ.Παυλίδη και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου Αντώνης Βαρδουλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του διέψευεσε τους ισχυρισμούς του Αριστοτέλη Παυλίδη ότι το σπίτι της κόρης του στο Νέο Ψυχικό αγοράστηκε έναντι 156.000 ευρώ, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος παρέδωσε στη σύζυγο του πωλητή το ποσό των 225.000 ευρώ.
kraxtis-gr.blogspot.com .

Επίθεση με αλυσοπρίονο

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Τριαεννιάχρονος αλβανικής καταγωγής αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 30χρονη σύζυγό του με αλυσοπρίονο, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους, 9 και 11 ετών, στην Καλαμάτα.

Το μεσημέρι ο δράστης, ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή λεωφόρο της Καλαμάτας έχοντας μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά του, σταμάτησε περιπολικό και τους είπε ότι τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του στα χέρια και τα πόδια μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Ναυαρίνου.Οι αστυνομικοί πήγαν στην πολυκατοικία που τους υπέδειξε ο δράστης και βρήκαν την γυναίκα που ο ίδιος την είχε κατεβάσει στο ισόγειο, ειδοποιώντας παράλληλα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μπήκε στο χειρουργείο και της έγινε ακινητοποίηση των καταγμάτων. Στην συνέχεια και προκειμένου να αποκατασταθούν οι αρτηρίες και τα νεύρα, βρίσκεται σε εξέλιξη αεροδιακομιδή και με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας η 30χρονη διακομίζεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές ο 39χρονος Αλβανός δράστης που ζούσε μόνιμα στην Βέρροια της Δυτική Μακεδονία, πριν από μία εβδομάδα ήρθε στην Καλαμάτα για να συναντήσει την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, στο διαμέρισμα της οποίας και εγκαταστάθηκε, φέρνοντας μαζί και τα δύο ανήλικα παιδιά που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία με τους γονείς του.

Το ζευγάρι με κίνητρο σοβαρούς οικογενειακούς λόγους λογομάχησε έντονα και στη διάρκεια του τσακωμού ο άντρας με αλυσοπρίονο, που είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες από την Καλαμάτα, ακρωτηρίασε στα άνω και κάτω άκρα την 30χρονη.

Προσωρινά εξασφαλίστηκε φιλοξενία στα ανήλικα παιδιά, στα οποία παρέχεται ψυχολογική στήριξη, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για να βρεθεί κατάλληλο ίδρυμα προκειμένου να τα υποδεχτεί. Ο δράστης που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια και με την δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

kraxtis-gr.blogspot.com .

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
kraxtis-gr.blogspot.com