Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Συνεχίζεται η κόντρα

Πέμπτη, 2 Απρίλιος 2009






Απ'ότι φαίνεται όλα πρέπει να τελείωσαν μεταξύ Ν.Χαντζηνικολάου-Γ.Παπαγιάννη, αφού κανείς απο τους δύο δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα σήμερα.Βέβαια δεν είχε εκπομπή σήμερα ο πρώτος στον REAL FM λόγο της απεργίας των δημοσιογράφων αλλά ούτε και χτές το βράδυ όπως όλοι περιμέναμε δεν απάντησε ο Γ.Παπαγιάννης μέσα απο το Αποκαλυπρικό Δελτίο.Θα περιμένουμε δηλαδή την αυριανή μέρα για να ακούσουμε ίσως και την αντίθετη άποψη, δηλαδή την απάντηση του Ν.Χαντζηνικολάου απο τον REAL FM.

Κοντά στην επιχειρηματική ομογένεια, ο Κ. Κουκοδήμος

- ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - ΠΟΛΙΤΕΙΑ -
Στην διοργάνωση της 18ης έκθεσης «Ερμής Έξπορτ», που πραγματοποιείται στο Ατλάντικ Σίτυ στην Αμερική, συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων οι βουλευτές Πιερίας, Κώστας Κουκοδήμος και Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, που αναχώρησαν χθες για τις ΗΠΑ.
Τα κύρια χαρακτηριστικά της 18ης διοργάνωσης της Έκθεσης του 2009 αφορούν:
-στη συνέχιση της αδελφοποίησης και σύναψης συμφωνιών Θεσσαλονίκης και Φιλαδέλφειας που ξεκίνησαν το 1999, στο πλαίσιο της Έκθεσης «Ερμής Έξπορτ», με τη συμμετοχή και του Λιμανιού της συμπρωτεύουσας που αποτελεί και το κεντρικό λιμάνι των Βαλκανίων.
-στις ευκαιρίες δικτύωσης και στη συμμετοχή πλέον των 100 ομογενειακών επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της αγοράς, αλλά και Αμερικανικών επιχειρήσεων, με προκανονισμένες συναντήσεις για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες αλλά και στις δύο χώρες.
-στην ενεργή συμμετοχή της επιχειρηματικής ομογένειας, καθώς στο πλαίσιο της εκθέσεως θα πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους, πέραν των επιχειρήσεων, μεγάλοι ομογενειακοί οργανισμοί καθώς και οργανισμοί επαγγελματιών στο χώρο του τουρισμού, νομικών συμβούλων, ιατρών, κατασκευαστικών εταιρειών, Ενώσεων εστιατόρων.

Επίσης, στη φετινή διοργάνωση δίνεται έμφαση στο τρίπτυχο «Παιδεία-Νεολαία-Πολιτισμός», με τη διοργάνωση job fair, college placement, internships, όπου προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις και φορείς, είτε συμμετέχουν σαν εκθέτες είτε όχι, να συνδράμουν στην καινοτομία αυτή.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Συμπόσιο με θέματα που αφορούν στις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης των Οικονομικών Αγορών, της Διεθνοποίησης της Εκπαίδευσης, ενώ ξεχωριστό θέμα θα είναι και η Μεσογειακή Διατροφή (με γευσιγνωσίες Ελληνικών προϊόντων), με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από Ελλάδα και Αμερική.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν πολλοί εκπρόσωποι του Ομογενειακού, Αμερικανικού και Ελληνικού Τύπου. Οι εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έκθεση διαρκούν πέντε ημέρες, από 2 Απριλίου μέχρι και 6 Απριλίου. Ξεκινούν από τη Νέα Υόρκη, συνεχίζονται στη Φιλαδέλφεια, στο Atlantic City και Βαλτιμόρη-Ουάσιγκτον και αποτελούν θεσμό για την επιχειρηματική ομογένεια.
-
''ΚΡΑΧΤΗΣ'' - kraxtis-gr.blogspot.com . -

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Διορθώνει η ΔΕΥΑΚ


ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Νέα αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΥΑΚ, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, μετά τις υπέρογκες αυξήσεις που παρατηρήθηκαν σε λογαριασμούς της Επιχείρησης, κυρίως σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ουσιαστικά, η χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, έρχεται να επικυρώσει πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ, όπου είχε συζητηθεί αναλυτικά το πρόβλημα που προέκυψε.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Επιχείρησης, τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ, που αφορούν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα είναι ακριβότερα από τα οικιακά σε ποσοστό που σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνει το 25%. Επίσης, αποφασίστηκε μείωση του τέλους της αποχέτευσης, ώστε να οι αυξήσεις των τιμολογίων να κυμανθούν σε λογικά πλαίσια.
Ο κ. Παπαζιώγας, κατά την εισήγηση του θέματος, υποστήριξε ότι με τις διορθωτικές κινήσεις που γίνονται, θα βγουν ωφελημένοι οι επαγγελματίες που δεν ξοδεύουν πολύ νερό, ενώ για την πλειοψηφία των καταστημάτων οι αυξήσεις θα είναι ελάχιστες.
.
''ΚΡΑΧΤΗΣ'' - kraxtis-gr.blogspot.com .

Μπορούν και οι δυο


ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

ΜΜπορούν και οι δυο
πρίν 2 ώρες και 10' - ανανέωση: πρίν 2 ώρες και 10'

Γεια σας φίλοι μου. Χθες η Ελλάδα έκανε το καθήκον της απέναντι στο Ισραήλ και πλέον με ισοπαλία στην Ελβετία τον προσεχή Σεπτέμβρη θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στη Ν. Αφρική. Σήμερα δεν έχουμε ποδόσφαιρο, αλλά Μπάσκετ, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη της μάχη της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Σιένα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 19 πόντους την περασμένη Τρίτη. Πλέον έχει πάλι το πάνω χέρι και με νίκη απόψε «σφραγίζει» το «εισιτήριο» για το Final Four του Βερολίνου.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και αν παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει στον αγώνα της Μαδρίτης δεν πιστεύω να χρειαστεί και 5ο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση.

Όπως και να έχει, με νίκες τους, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία, αυτή τη φορά στο «σπίτι τους».

Πηγή: Balla.gr

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η TV ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΡΑ"







ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ




ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βολιβία - Αργεντινή 6-1



Βραζιλία - Περού 3-0



Εκουαδόρ - Παραγουάη 1-1



Χιλή - Ουρουγουάη 0-0



Βενεζουέλα - Κολομβία 2-0

(sport 24.gr)
- kraxtis-gr.blogspot.com


"Ολική ανατροπή στις δημοσκοπήσεις!"

Πέμπτη, 2 Απρίλιος 2009


"Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue, για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ. Ο συσχετισμός των δυνάμεων φαίνεται πως αλλάζει καθώς η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 2% από -5% του ΠΑΣΟΚ. Είναι σαφές πως ο ενθουσιασμός που επικράτησε στους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου ύστερα από τις εξαγγελίες για την τετράμηνη μείωση του ειδικού...
τέλους ταξινόμησης στα Ι.Χ. αλλά και την συγκρότηση της DELTA Force του Κολωνακίου, που έχει ήδη οχυρωθεί στα cafe της Βαλαωρίτου υπερασπιζόμενη τα ιερά και τα όσια της αστικής τάξης, οδήγησε στην δημοσκοπική ανατροπή και στην αποφασιστική στήριξη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο οποίος αποκτά δυναμική όμοια με αυτήν του καλοκαιριού του 2008. Παράλληλα, οι επανειλλημένες δηλώσεις του πρωθυπουργού "Αφήστε με να φύγω, δεν μπορώ άλλο", "Θέλω την μαμά μου", "Δεν θέλω να πάω σχολείο σήμερα", συσπειρώνουν την συντηρητική παράταξη αλλά και ένα μεγάλο μέρος του "μεσαίου χώρου", υπό τον φόβο της επιστροφής ενός γόνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Επίσης ένα μέρος των ψηφοφόρων, εκφράζει μια τιμωρητική διάθεση απέναντι στον πρωθυπουργό για αυτό και δηλώνουν ότι θα τον ψηφίσουν για να "πεθάνει από την κούραση".
Πέρα απο την ανατροπή στην κορυφή όμως, επίσης θεαματικό είναι το εύρημα, πως εάν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές, θα προέκυπτε επτακομματική βουλή! Το νέο ριζοσπαστικό κόμμα "δράση" του κ.Μάνου και του κ. Κοντογιαννόπουλου, ταράζει τα νερά με τις προχωρημένες ιδέες των ιδρυτών του και κερδίζει τους αναποφάσιστους που του δίνουν ένα ποσοστό της τάξης του 5%! Είναι σαφές πως η κοινή γνώμη επιβραβεύει την ανανέωση στην πολιτική ζωή της χώρας."
http://ideodoxeio.blogspot.com/2009/04/blog-post.html