Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Πυροβόλησε και σκότωσε ποδοσφαιριστή



Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ

Έπαιζε η Sinjar με τη Buhayra στην πόλη Hilla του Ιράκ. Ο άτυχος παίκτης ετοιμαζόταν να βάλει το γκολ που θα έφερνε την ομάδα του ισοπαλία με την αντίπαλη. Δεν πρόλαβε όμως γιατι κάποιος οπαδός τον...

πυροβόλησε. Λογικά το έκανε για να μην χάσει η ομάδα του, τόσο είχε προωθεί. Χάζεψαν και στο Ιράκ, τους κατέστρεψαν οι Αμερικανοι.

troktiko

Φονική βεντέτα στην Κρήτη


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Αφορμή ήταν ασήμαντες διαφορές και βαθύτερα αίτια οι μακρόχρονες οικογενειακές διαφορές, που έχουν στο παρελθόν προκαλέσει άδικη απώλεια ζωής και στις δύο πλευρές.

Ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή στο σημείο από μέλη των δύο οικογενειών, με αποτέλεσμα θανάσιμο τραυματισμό 25χρόνου από σφαίρα όπλου και τον ελαφρύ τραυματισμό από σκάγια κυνηγετικού όπλου δύο ακόμα νεαρών.

Οι παλιές διαφορές οδήγησαν αρχικά σε... πετροπόλεμο και στη συνέχεια σε φονική ένοπλη σύγκρουση, ενώ και στο νοσοκομείο βγήκαν μαχαίρια. Ενας 25χρονος νεκρός, δύο ελαφρά τραυματίες, η μητέρα του θύματος στο χειρουργείο

Νέο σκηνικό παραλόγου και αδικαιολόγητης κλιμάκωσης της βίας στην Κρήτη, αυτή τη φορά στα Περιβολάκια Κισσάμου.

Κατά την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα του Σαββάτου στη θέση Κορυφή του δημοτικού διαμερίσματος Περβολάκια του δήμου Μηθύμνης Κισάμου, ύστερα από φιλονικία μεταξύ μελών δύο οικογενειών της περιοχής ενήλικος άνδρας τραυμάτισε με πέτρα στο κεφάλι, ενήλικη γυναίκα της άλλης οικογένειας.

Συνέχισαν και στο νοσοκομείο

Μετά τη μεταφορά των τραυματιών στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, εκεί εξελίχθηκε νέα συμπλοκή μεταξύ κατά την οποία δράστες από την οικογένεια των ελαφρά τραυματισθέντων τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι την μητέρα του θύματος που αρχικά είχε τραυματιστεί με πέτρα στο κεφάλι, αλλά και ένα ακόμα άτομο της οικογένειάς της. Η κατάσταση της γυναίκας είναι σοβαρή και το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτραπούν νέα επεισόδια και υπό το φόβο της αντεκδίκησης. Παράλληλα έγιναν οκτώ συλλήψεις, με δύο από τα άτομα αυτά να κρατούνται και ανακρίνονται. Παράλληλα αναζητούνται δύο ακόμα άτομα από τις δύο οικογένειες.

ΕΘΝΟΣ

kraxtis-gr.blogspot.com

«Σημείο μηδέν» ο Σεπτέμβριος


Κυριακή 15 Μαρτίου

Τα πρώτα σημάδια από τον τουρισμό, την οικοδομή και τα δημόσια οικονομικά προοιωνίζονται έναν «μαύρο Σεπτέμβρη» για την ελληνική οικονομία με κύμα χρεοκοπιών και μαζικών απολύσεων.

Το... χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου θυμίζει η πορεία βασικών κλάδων της οικονομίας. Οι πρώτοι κραδασμοί για τον τουρισμό, την οικοδομή και τα δημόσια οικονομικά προοιωνίζονται ότι έχουμε ήδη τεθεί σε τέτοια τροχιά που έπειτα από μερικούς μήνες η ελληνική οικονομία θα έχει τον δικό της «μαύρο Σεπτέμβρη», με κύμα χρεοκοπιών και μαζικών απολύσεων.

Ο «φαύλος κύκλος» της αγοράς ξεκινά από την καθίζηση της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν από την εθνική οικονομία περίπου 2 δισ. ευρώ. το Σεπτέμβριο που θα κάνουμε ταμείο με τις αυξήσεις. Ακόμη χειρότερα τα πράγματα για την οικοδομή, εκεί όπου εκτιμάται πως θα χαθούν 12 δισ. από την αγορά εξαιτίας της μεγάλης πτώσης στις αγοραπωλησίες ακινήτων, η οποία μεγαλώνει μήνα με τον μήνα.

Καθίζηση
Η κρίση, σε συνδυασμό με τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, προκαλεί καθίζηση στα φορολογικά έσοδα και έκρηξη στον δανεισμό του Δημοσίου. Ηδη τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πρώτο δίμηνο του έτους η «μαύρη τρύπα» στα δημόσια ταμεία είναι 600 εκατ. ευρώ και εκφράζονται φόβοι ότι φέτος θα ξεπεράσει τα 2 δισ.

Την ίδια ώρα σε... τεντωμένο σχοινί ισορροπούν τουλάχιστον 300.000 μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι, οι οποίοι κινδυνεύουν είτε να χάσουν τη δουλειά τους είτε να δουν τα δικαιώματά τους να πετσοκόβονται.

Οπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, Δ. Στρατούλης, «τα πρώτα σημάδια της κρίσης είναι ήδη ορατά στην αγορά εργασίας, ωστόσο οι πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος θα αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο σε τουρισμό, κατασκευές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Συγκεκριμένα, περίπου 120.000 εργαζόμενοι στον τουρισμό -δηλαδή σχεδόν το 20%- κινδυνεύουν να «πληρώσουν» την οικονομική κρίση. Απειλούνται με συρρίκνωση των δικαιωμάτων τους, όπως μείωση των αποδοχών, απώλεια της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και «αποκλεισμό» από το Ταμείο Ανεργίας (αν δεν συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα).

Σημειώνεται πως έχουν ήδη γίνει περίπου 500 απολύσεις στα ξενοδοχεία και 200 στα εστιατόρια, ενώ 1.000 άτομα έχουν δει τα δικαιώματά τους να περιορίζονται.

Την κρίση κινδυνεύουν να πληρώσουν πάνω από 100.000 υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι στις κατασκευές. Απειλούνται με μείωση των ημερών και των ωρών εργασίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον μισθό και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Στο «κόκκινο» βρίσκονται 130.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν έσοδα κάτω από το όριο της φτώχειας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντέξουν μείωση του τζίρου, ούτε κατά 10%.

Οι πρώτοι κραδασμοί

12 δισ. κάτω ο τζίρος στην οικοδομή
1,5 εκατ. λιγότεροι οι ξένοι τουρίστες φέτος
130.000 μικρο-μεσαίοι πάνε για λουκέτο

Δ. Σ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ - Κ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ

Γ. Παπανδρέου: «Είναι ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα»

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε πολιτική συγκέντρωση στη Βέροια.

«Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στο δημοτικό γυμναστήριο της Βέροιας: «Ας δώσουμε το λόγο στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει: ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Έξοδο από την κρίση ή χρεοκοπία; Αξιοπρεπή διαβίωση ή φτώχεια; Ασφάλεια ή ανασφάλεια; Δουλειά ή ανεργία; Με τους τραπεζίτες ή με τους πολίτες; Κοινωνική ευαισθησία ή αναλγησία;»

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι υπάρχει άλλος δρόμος, και ο λαός με την ψήφο του θα διαλέξει το ΠΑΣΟΚ για ένα κράτος-έγνοια για τον πολίτη, για μια κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και αυτό που κρίνεται είναι αν θα συνεχίσει στον ίδιο καταστροφικό κατήφορο ή θα αλλάξει πορεία είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η πολιτική της προκαλεί την ανασφάλεια, που «γίνεται θηλιά στο λαιμό κάθε Έλληνα». Οι ληστείες έγιναν ρουτίνα, τα όπλα και οι πυροβολισμοί συχνό φαινόμενο και οι αποδράσεις διεθνές ανέκδοτο. Το κράτος καταρρέει και επικρατεί ανομία, παρατήρησε.

Για την κυβέρνηση είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ισότιμη συμμετοχή της χώρας στις διεθνείς εξελίξεις, ότι ανέχεται τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και ότι ταλαντεύεται συνεχώς σαν εκκρεμές ανάμεσα στην υποχώρηση και στον τυχοδιωκτισμό. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προτάσεις του Κινήματος για τα αγροτικά ζητήματα και είπε πως το ΠΑΣΟΚ είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα προβλήματα που έρχονται αλλά αυτή εκώφευσε.

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής επισήμανε ότι δεν μπορούμε σήμερα να ζητάμε θυσίες από τον συνταξιούχο των 600 ευρώ και από το μισθωτό των 1.500 ευρώ. Τώρα, είναι καιρός να συμβάλλουν ισότιμα και οι άλλοι, οι λίγοι, οι πλούσιοι και οι ισχυροί, οι ευνοημένοι της τελευταίας πενταετίας. Για το ΠΑΣΟΚ το κοινωνικό κράτος δεν είναι φιλανθρωπία είπε ο κ. Παπανδρέου.

Στιγμάτισε επίσης τα κρούσματα διαφθοράς και αδιαφάνειας στο δημόσιο βίο σημειώνοντας ότι σήμερα βιώνουμε ένα κράτος της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς και της αναποτελεσματικότητας το οποίο είναι αιχμάλωτο μεγάλων συμφερόντων.

Ο κ. Παπανδρέου απάντησε στο ερώτημα που τίθεται αν μπορεί να πετύχει το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «ναι, μπορούμε και θα κριθούμε στην πράξη. Τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουμε τον αδύναμο». Κάλεσε τους Έλληνες να ενώσουν τις δυνάμεις τους γύρω από μια εθνική, κοινωνική συμφωνία. Ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης για μια νέα πορεία της χώρας που θα βγάλει τον άνεργο από το περιθώριο και το φτωχό από τη φτώχεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα της Βέροιας και γενικότερα του νομού Ημαθίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφορία και πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής. Απέναντι σε αυτή την τακτική ο κ. Παπανδρέου, πρότεινε την «πράσινη ανάπτυξη» με ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες της περιφέρειας.

Ειδικότερα για τους αγρότες, είπε ότι έχουν ανάγκη από τα άμεσα μέτρα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα στηρίξουν το εισόδημά τους. Στο έλλειμμα αναπτυξιακής στρατηγικής της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ απαντά με προτάσεις για ένα νέο πρότυπο βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης. Το ΠΑΣΟΚ θα ενισχύσει την περιοχή της Ημαθίας με την επέκταση του νοσοκομείου της Βέροιας, την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Βέροιας-Νάουσας-Έδεσσας, την υλοποίηση του προαστιακού σιδηροδρόμου που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις της Ημαθίας και της Πέλλας και με τη λειτουργία εμπορικού αεροδρομίου στην Αλεξάνδρεια, είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε επίσης για ποιοτική και δωρεάν παιδεία για όλους, επαναφορά του ολοήμερου σχολείου και χρηματοδότηση της παιδείας με το 5% του ΑΕΠ. Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου είπε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζονται θεσμικές αλλαγές για να μπορούν τα κράτη-μέλη να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή ανάκαμψη με δημόσιες επενδύσεις που δεν θα επιβαρύνουν το έλλειμμά τους.

Η κρίση ανέδειξε και τα προβλήματα της σημερινής Ευρώπης, η οποία δεν μπορεί να είναι μόνο Ευρώπη της αγοράς και του ενιαίου νομίσματος. Παλεύουμε είπε, για μια Ευρώπη με στόχους και πολιτικές που προωθούν ένα ανθρώπινο μοντέλο, ένα αναπτυξιακό πρότυπο που επενδύει στη γνώση και την καινοτομία. Μια Ευρώπη που δίνει λόγο στους πολίτες της.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέσει κονδύλια και να αυξήσει τον κοινοτικό προϋπολογισμό για τις βαλκανικές οικονομίες. Και δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ όταν γίνει κυβέρνηση, θα το κάνει πράξη.

Ο κ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στην κυβέρνηση με τη φράση «κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα». Όταν από το ακροατήριο φώναξαν το σύνθημα «κάτω η χούντα του Καραμανλή», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Δεν είναι χούντα, πήρε εντολή από τον ελληνικό λαό αλλά πρόδωσε αυτή την εντολή, γι' αυτό χρειάζεται αλλαγή πορείας». Χθες το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση στη Βέροια με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009

ΖΟΥΓΚΛΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ...


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009















Του Γιάννη Παπαγιάννη

Από την πρώτη στιγμή αποφύγαμε να
δημοσιεύσουμε το θέμα με τον γιό
του του Γ. Βουλγαράκη και τα όσα είπε
για τους δημοσιογράφους σε διαλόγους
που αφορούσαν την ιστοσελίδα του στο
facebook. Και αποφύγαμε να το
δημοσιεύσουμε γιατί θεωρούμε απολύτως
φυσιολογικό ο γιός ενός πολιτικού τον
οποίο τα ΜΜΕ έχουν χαρακτηρίσει "λαμόγιο",
"απατεώνα", "κάθαρμα", να μιλάει με τα
χειρότερα λόγια για τους δημοσιογράφους
τους οποίους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι
λόγω των επιθέσεων που δέχεται (δικαίως
ή αδίκως) ο πατέρας του. Τι περίμεναν,
δηλαδή; Να εκθειάζει τους δημοσιογράφους
και τα ΜΜΕ;
Εμείς είμαστε από αυτούς που έχουμε
νοιώσει στο πετσί μας την αλαζονεία
του Γ. Βουλγαράκη όταν ήταν υπουργός.
Κατέθεσε τρεις αγωγές εις βάρος μας
ύψους 1 εκ. ευρώ! Πάντοτε τον αντιμετωπίζαμε
κριτικά. Δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική από
εμάς και έτσι θα γίνει και στο μέλλον.
Αυτό, όμως, μέχρι να δημοσιοποιούμε
διαλόγους που έχει ο γιός του με
συμμαθητές του απέχει πάρα πολύ.
Στο κάτω κάτω που είναι το αξιοπερίεργο;
Τα ίδια ακριβώς δεν λένε όλοι οι 15χρονοι
πιτσιρικάδες για τους πολιτικούς και τους
δημοσιογράφους;
Υπό αυτήν την έννοια, λοιπόν, θεωρούμε
απαράδεκτη την δημοσιοποίηση των διαλόγων
του υιού Βουλγαράκη. Το ερώτημα, λοιπόν,
απευθύνεται στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο,
ο οποίος μας κατηγορούσε για κιτρινισμό.
Αυτό το οποίο έκανε σήμερα στην Ζούγκλα
με τον υιό του Βουλγαράκη πως ονομάζεται;
pressmme

Μπροστά 3 έως 5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ




15/3/2009



Διατηρεί το ΠΑΣΟΚ το προβάδισμα έναντι της ΝΔ σύμφωνα με τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στη «Καθημερινή» και «Ρίαλ Νιους» για τις εθνικές εκλογές και «Παρόν» για τις ευρωεκλογές. Στο 2,5% μειώνεται η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

Πιο αναλυτικά, στη δημοσκόπηση της Focus για τη Realnews, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 3% στην πρόθεση ψήφου, λαμβάνοντας ποσοστό 30,2% έναντι 27,2% της ΝΔ. Ακολουθούν ΚΚΕ με 7%, ΣΥΡΙΖΑ με 6,8%, ΛΑΟΣ με 3,6% και Οικολόγοι Πράσινοι με 2,8%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 22,4%.

Στο γκάλοπ της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής, το ΠΑΣΟΚ προηγείται 5% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής. Ειδικότερα, συγκεντρώνει 40% έναντι 35% του κυβερνώντος κόμματος. Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,5%, ΣΥΡΙΖΑ με 7,5%, ΛΑΟΣ με 5%, Οικολόγοι Πράσινοι με 3%. Σε σχέση με το βαρόμετρο του Φεβρουαρίου το ΠΑΣΟΚ ενισχύεται κατά 1,5%, η ΝΔ κατά 1%, το ΚΚΕ παραμένει σταθερό, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει 2,5%, ο ΛΑΟΣ κερδίζει 0,5% και οι Οικολόγοι χάνουν 0,5%. Στην παράσταση νίκης, στην ίδια δημοσκόπηση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μπροστά 39 μονάδες, λαμβάνοντας 59% έναντι 20% της ΝΔ.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος προηγείται με 40% έναντι 32% του Γ. Παπανδρέου, ενώ 25% των ερωτηθέντων λέει κανένας από τους δύο. Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών καταγράφεται στις 2,5 μονάδες.

Στη δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά με 32,1%. Ακολουθούν ΝΔ με 29,6%, ΣΥΡΙΖΑ με 7,9%, ΚΚΕ με 7,1%, ΛΑΟΣ με 5,1% και Οικολόγοι Πράσινοι με 3,2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 11,6%.

«Οι μετρήσεις και των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την πλήρη απογοήτευση των πολιτών από τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Αποτυπώνουν την αγωνία τους για το μέλλον και την ανάγκη να αλλάξει πορεία η χώρα. Αυτή την αλλαγή πορείας εγγυάται το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά την ορθότητα των επιλογών μας, την σταθερότητα των απόψεών μας και την σαθρότητα των επιχειρημάτων των υπολοίπων κομμάτων», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος.

«Είναι πολύ πιθανό ο κ. Καραμανλής να εξαναγκαστεί να προσφύγει στις 7 Ιουνίου σε διπλές εκλογές», δηλώνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης στη συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

kraxtis-gr.blogspot.com

Σκληρή επίθεση της Ντ.Μπακογιάννη στον Γ.Καρατζαφέρη

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
«Έξω και απέναντι από τη ΝΔ»

Σκληρή επίθεση της Ντ.Μπακογιάννη στον Γ.Καρατζαφέρη

ΑΠΕ
Η Ντ. Μπακογιάννη επαναλαμβάνει πως η προσφυγή στις κάλπες δεν είναι λύση



Σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη χρησιμοποιεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, λίγες ημέρες μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews, η κ. Μπακογιάννη μιλά για «έναν πολιτικό του οποίου η διγλωσσία και η ανευθυνότητα είναι εγγενή πολιτικά χαρακτηριστικά» και ο οποίος «έχει επιλέξει να είναι έξω και απέναντι» από τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Μπακογιάννη απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΛΑΟΣ, λέγοντας πως «η Νέα Δημοκρατία είναι ο χώρος της Κεντροδεξιάς, ιδεολογικά και πολιτικά» και πως «υπάρχουν σαφέστατες διαφορές» με το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη.

Στο ερώτημα για πρόωρες εκλογές, η κ. Μπακογιάννη επαναλαμβάνει πως η προσφυγή στις κάλπες δεν είναι λύση και πως «αυτό το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να εφαρμοστεί η σωστή πολιτική με αποφασιστικότητα» για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Η υπουργός Εξωτερικών στρέφεται και κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως «είναι πολιτική απόφαση του ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιήσει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας για μικροπολιτικούς ιδιοτελείς σκοπούς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, και αναφορικά με τα ποσοστά που δίνουν στη ΝΔ οι δημοσκοπήσεις, η κ. Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι η διαφορά του 4% μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων μπορεί να μηδενιστεί.

Τέλος, εμφανίζεται υπέρ της φορολογίας των μεγάλων εισοδημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για να υπάρξει μια προστασία σε ομάδες που έχουν ανάγκη, εάν χρειαστεί, όσοι έχουν σωρευτικά για χρόνια μεγάλα και σημαντικά ετήσια εισοδήματα, ανήκουν δηλαδή σε αυτό που ονομάζεται ανώτερη και ισχυρή εισοδηματική τάξη, να προσφέρουν μια έκτακτη εισφορά σε μία στιγμή που υπάρχει ανάγκη, εγώ είμαι η τελευταία που θα το αρνηθώ».

Newsroom ΔΟΛ

Η απάντηση μας για τον υιο του Βουλγαράκη

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009

Για να το ξεκαθαρίζουμε. Δεν μας απασχολεί που ο γιος του Βουλγαράκη έβρισε τους δημοσιογράφους. Χειρότερα έχουμε πει. Άλλωστε και ο μπαμπάς του και η μαμά του έχουν περάσει όχι και λίγα από δαύτους. Και μερικές φορές άδικα.
Η ένσταση μας είναι ότι δεν μπορείς ρε συ φίλε Αποστόλη να πιάνεις στο στόμα σου τις μανάδες κανενός. Πιάσε και ξέσκισε τους δημοσιογράφους. Πες λαμόγια, ψεύτες και ότι άλλο θέλεις. Τις μανάδες τι...
τις πιάνεις στο στόμα σου; Μόνο εκεί διαφωνούμε. Αλλά και ο μπαμπάς σου πολιτικός είναι θα δεχθεί και τα πυρά των ΜΜΕ. Μέσα σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι; Δεν βγαίνει στα κανάλια;
Κάνε την ανέμελη ζωή σου και άσε τον μπαμπά να τα βγάλει πέρα μόνος του. Ξέρει από αυτά. Έχετε περάσει και πιο δύσκολα με την τρομοκρατία. Αλλά καλύτερα να κατονομάζεις παρά να βρίζεις τις μανάδες κάποιων.
troktiko

Οργή για τον Ρουσόπουλο! Αυτός είναι που μας κατέστρεψε...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Από τον Γιάννη Παπαζήση
Μια "λεπτομέρεια" από την βραδιά του δείπνου του ζεύγους Ρουσόπουλου με τρεις δημοσιογράφους (διαβάστε εδώ): Από διπλανό τραπέζι ακούστηκε, την ώρα που περνούσε ο κ. Ρουσόπουλος, μια γυνακεία φωνή προφανώς ...νεοδημοκρατικής απόχρωσης: "Αυτός είναι που μας κατέστρεψε...". Σε άλλο τραπέζι όπου έτρωγε επίσης νεοδημοκρατική παρέα, μεταξύ των οποίων και ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Θ. Καφέζας, τα σχόλια για τον κ. Ρουσόπουλο γίνονταν ψιθυριστά.
press.gr

"Σκοτώθηκε ποδηλάτης σε τροχαίο στην Κατερίνη"

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

"Ακαριαίο θάνατο βρήκε χτες στις 5 το απόγευμα ένας 59χρονος ποδηλάτης από την Κατερίνη, όταν το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πιο πέρα από το γήπεδο του Πιερικού, κοντά στο...

κέντρο "Ελιά".
Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου συνελήφθη και της υπόθεσης επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Εθνικής Οδού που διεξάγει ανακρίσεις για τα αίτια του δυστυχήματος."

http://lefteria.blogspot.com

Τα καλύτερα γκολ από τερματοφύλακες

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009


Είναι οι καλύτεροι σκόρερ-τερματοφύλακες. Έβαλαν αρκετά γκολ και αυτά που θα δείτε είναι μερικά από αυτά.

Δείτε άλματα, σουτ και δύναμη.

Το video να πέσει παρακαλώ....


http://gkourou.blogspot.com

"Ο Καρατζαφέρης γύριζε τσοντοταινίες"

Κυριακή, 15 Μάρ τιος 2009



Το είπε ο Νίκος Κακαουνάκης στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο πριν από λίγο..

"...Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι γνωστόν πως γύριζε τσοντοταινίες την εποχή του Γκουσγκούνη..."

Και φυσικά έμειναν όλοι εκεί στο πάνελ,μαζί τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν στη παρέα,ο οποίος κατευθείαν αντέδρασε και είπε πως είναι συκοφαντίες.

Τώρα εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια ή όντως συκοφαντίες,απλά όμως το αναφέρουμε γιατί έπεσε σαν είδηση βόμβα στα αυτιά μας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΩ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009



κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

kraxtis-gr.blogspot.com

Φρικιαστικό 9 σώματα κατακρεουργημένα στον πόλεμο της κοκαϊνης στο Μεξικό...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
CIUDAD JUAREZ, Mexico — Αστυνομικές δυνάμεις πριν λίγο βρήκαν κατακρεουργημένα 9 σώματα στα περίχωρα της πόλης του Μεξικού που όπως πιστεύουν οι αρχές ειναι ανέμεσα στα θύματα του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην χώρα εδώ και 15 μέρες μεταξύ των εμπόρων κοκαϊνης και των αστυνομικών δυνάμεων της χώρας...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Είναι ίσως η είδηση της
ημέρας (πατήστε κλικ). Σύμφωνα
με την Καθημερινή της Κυριακής
κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ
αναμένεται στην Αθήνα αύριο, ενώ
τις προσεχείςμέρες αναμένεται και
ο αρχηγός της βρετανικής αστυνομίας
σερ Iαν Μπλερ. Στην Αθήνα επιστρέφει
και ο αξιωματικός της Σκότλαντ Γιαρντ
Χρήστος Καλαματιανός, ο οποίος
ήταν ο συνδετικός κρίκος Ελλήνων
και Βρετανών αστυνομικών στη
διάρκεια των ερευνών και της
εξάρθρωσης της
17Ν.
pressmme

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
Και σήμερα το Βήμα της
Κυριακής

βγαίνει καθαρά υπέρ του
ΠΑΣΟΚ, πολύ πιο καθαρά
από την προηγούμενη
εβδομάδα κατά την οποία
έδινε το στίγμα της αλλαγής
στην εφημερίδα ο
εκδότης της Σταύρος Ψυχάρης.
Ο τίτλος τα λέει όλα. Το ίδιο και
τα ρεπορτάζ στις εσωτερικές
σελίδες...
pressmme

Παιδική πορνογραφία Μία σύγχρονη μάστιγα

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί η παιδική πορνογραφία, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις με τις δυνατότητες που παρέχουν απογειώνουν το φαινόμενο. Τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα από όλον τον κόσμο γύρω από το θέμα, αλλά και τις νομικές του όψεις -είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει ενιαίος ορισμός για το τι τελικά σημαίνει «πορνογραφικό υλικό»- συνέλεξε η Ομάδα Νέων του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ).
Η πρόσφατη έκδοση 183 σελίδων από τη Νομική Βιβλιοθήκη με τίτλο «Η παιδική πορνογραφία στο Διαδίκτυο» αποτελεί σημαντικό βοήθημα για την κατανόηση του σύνθετου αυτού ζητήματος που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Ενδεικτικά της έκτασης του προβλήματος:
Τζίρος: Αγγίζει τα 3.000.000.000 (!) δολάρια ετησίως.

Παιδικό πορνογραφικό υλικό:
Δημοσιεύονται τουλάχιστον 200 νέες φωτογραφίες την ημέρα στο Διαδίκτυο, το οποίο «φιλοξενεί» περισσότερες από 1.000.000 απεικονίσεις με δεκάδες χιλιάδες ανηλίκους.
Επισκεψιμότητα:
1.000.000 επισκέπτες σε έναν μήνα και μόνο σε μία ιστοσελίδα με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Φαύλος κύκλος: Έρευνα στις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι το 40% των συλληφθέντων για κατοχή τέτοιου υλικού είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι οι ίδιοι. Κάπως έτσι το θύμα γίνεται θύτης. Ανατριχιαστικά τα στοιχεία της ίδιας έρευνας: το 83% των συλληφθέντων είχαν υλικό με παιδιά ηλικίας από 6-12 χρόνων, το 39% ηλικίας από 3-5 χρόνων και το 19% με παιδιά κάτω των τριών ετών, βρέφη και νήπια.

Οι δράστες αυτού του νοσηρού φαινομένου διαχωρίζονται σε εννέα τύπους, αλλά διαθέτουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Τα θύματα όμως έχουν ένα και μοναδικό γνώρισμα: έχουν πονέσει σωματικά ή και ψυχικά και είναι σίγουρα θύματα εκμετάλλευσης.

Παρ' όλα αυτά, όπως μας λέει η νομικός και επιμελήτρια της έκδοσης Αιμιλία Ιωαννίδου, στη χώρα μας οι δράστες τιμωρούνται μόνον εφόσον έχουν τελέσει το αδίκημα με σκοπό το κέρδος.

ΙΩΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΧΟΥ - ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/08/2007
.
Τα στοιχεία είναι του 2007.
Σήμερα η μάστιγα έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις.
"το χαμομηλάκι"

Ενεργειακή φρενίτιδα... Δεύτερη μονάδα φυσικού αερίου στη Θίσβη; Πόσες ακόμη ενεργειακές μονάδες αντέχει η Βοιωτία;


Από το http://symparataxi.blogspot.com/
Όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενη ανάρτηση Πεδίο μάχης ενεργειακών κολοσσών η Βοιωτία, εκτός απο όσες είναι ήδη γνωστές και νέες μονάδες σχεδιάζονται στην περιοχή μας.Έτσι το νέο κοινοπρακτικό σχήμα ΕΛΠΕ- EDISON που ονομάστηκε Elpedison (όπως ENEL + Κοπελούζος = ΕΝΕLCO), σχεδιάζει εκτός απο την Ηλεκτροπαραγωγή Θίσβης και δεύτερη μονάδα. Η τοποθεσία της πιθανότατα στην Καβάλα ή στη Θίσβη.
Απο το σχετικό δημιοσίευμα του euro2day, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η ενεργειακή φρενίτιδα με την εγκατάσταση αλλεπάλληλων μονάδων πάσης φύσεως απο μεγάλους Ευρωπαικούς "Παίκτες", αφορά όχι μόνο την εγχώρια αγορά αλλά και την Ν.Α. Ευρώπη: " Η συγχώνευση δι’ απορροφήσεως της Ηλεκτροπαραγωγής Θίσβης από την Ενεργειακή Θεσσαλονίκης εκτιμάται από αρμόδια πηγή...
της σύμπραξης που μίλησε στο euro2day ότι θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τα τέλη του πρώτου εξαμήνου. Η δραστηριότητα του σχήματος ΕΛΠΕ - Edison στόχος είναι να μην εξαντληθεί εντός συνόρων αλλά να επεκταθεί και στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι τυπικά δεν έχουν περαιωθεί οι νομικές διαδικασίες για τη συγχώνευση ΕΝ.ΘΕΣ. και Θίσβης, ήδη οι δύο εταιρίες εργάζονται από κοινού διαθέτοντας, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την ίδια πηγή, «ένα χαρτοφυλάκιο καλών επιλογών». "Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η επίκληση της "ενεργειακής ανεπάρκειας" της χώρας δεν είναι παρά ένα άλλοθι για να περάσουν τα ενεργειακά σχέδια (με φυσικό αέριο, ΑΠΕ αλλά επίσης και άνθρακα και πυρηνική ενέργεια) ενεργειακών κολοσσών.Το τεράστιο ενεργειακό κέντρο που δημιουργείται γύρω απο την Αθήνα - Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο- με τη Βοιωτία να υποδέχεται το μεγαλύτερο μέρος των σχεδιαζόμενων μονάδων, θα επιφέρει ανυπολόγιστο περιβαλλοντικό και οικονομικό κόστος στις περιοχές μας και στη χώρα.
Το σύνθημα μας προσαρμόσιμο κατά περίπτωση:
Τα κέρδη θα πάνε στην Ισπανία (ή Ιταλία ή Γαλλία), οι ρύποι θα μείνουν στη Βοιωτία!
Γιατί συναινούν οι βουλευτές, ο νομάρχης μας και αρκετοί ακόμη τοπικοί παράγοντες;

ΚΥΤΤΟΚΙΝΕΣ – ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Από Dr D. Kountouris

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΟΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΚΡΗΞΗ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ.
Οι ιντερφερόνες είναι μια από τις βασικές θεραπείες στην σκλήρυνση κατά πλάκας. Η θεραπευτική τους ικανότητα βασίζεται στο θεωρητικό μοντέλο ότι έχουν μια αντιλοιμώδη ανοσορρυθμιστική συμπεριφορά. Αυτό, βέβαια, δεν έχει αποδειχθεί πλήρως και η θεραπευτική αυτή προσέγγιση είναι περισσότερο μια υποθετική βάση εργασίας.
Το σίγουρο είναι όμως ότι οι γενετικά αναπαραγόμενες αυτές κυττοκίνες μπαίνοντας στον οργανισμό και φθάνοντας στον εγκέφαλο αποκτούν δύο βασικές περαιτέρω ιδιότητες :

1) Δημιουργούν νέα αντισώματα και
2) Αυξάνουν την έκρηξη της ντοπαμίνης.
Όσον αφορά το πρώτο, δηλαδή, την παραγωγή νέων αντισωμάτων, σχετίζεται με την περαιτέρω εξέλιξη της σκλήρυνσης κατά πλάκας σε μια άγνωστη κατεύθυνση.
Το δεύτερο όμως, δηλαδή, η αύξηση της έκκρισης της ντοπαμίνης, έχει μια άμεση επίδραση στην συμπεριφορά.
Έτσι, παρατηρούνται σε αυτούς τους ασθενείς, ανάλογα με την θεραπευτική διαχείριση των κυττοκινών, κατάθλιψη, μανία ή και πιο τακτικά, σχιζοειδής συμπεριφορά.
Η τελευταία εμφανίζεται πιο τακτικά, διότι είναι δυνατόν και άλλες λοιμώξεις, όπως από έρπη, μεγαλοκυτταροϊό κλπ. να δρουν αθροιστικά στην κατεύθυνση αυτή.
ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν, στις ψυχιατρικές αποκλίσεις της συμπεριφοράς σε ασθενείς σε θεραπεία με ιντερφερόνες.
http://aboutsclerosis.blogspot.com

Είναι ευρέως γνωστό...

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009

O αρχηγός του ΛΑΟΣ δεν είναι καν ακραίος. Είναι βαθύτατα λαϊκιστής: Θα πει ή θα γράψει οτιδήποτε μπορεί να χαϊδέψει τα αυτιά των ακροατών ή των αναγνωστών του.

Eίναι γνωστό ότι οι βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν διαβάζουν. Ούτε καν εφημερίδες. Σίγουρα δεν διαβάζουν την εφημερίδα «Αλφα Ενα», που εκδίδει ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ούτε εντρυφούν στα εκλεκτά πονήματά του. Αλλιώς, θα δίσταζαν να τον αναβαθμίσουν «από ακραίο», σε περίπου συγκάτοικό τους στον «μεσαίο χώρο».

Αν, λοιπόν, οι εκλεκτοί... υπουργοί διάβαζαν το άρθρο του προέδρου του ΛΑΟΣ προ δύο μηνών -με τον παιχνιδιάρικο όσο και αήθη τίτλο «Είναι Εβρ(αί)ως γνωστό»- θα έφριτταν από τις απόψεις τού παρ' ολίγον συγκατοίκου τους «στη μεγάλη πολυκατοικίας της Δεξιάς», όπως ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει τον χώρο. Θα διάβαζαν, για παράδειγμα, ότι «ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ΕΥΡΕΩΣ γνωστό ότι ο ΕΒΡΑΙΟΣ μυρίζει ΑΙΜΑ. Και απ' ό,τι φαίνεται από την ανοχή κάποιων θα συνεχίσει να μυρίζει για πολύ ακόμη» («Αλφα Ενα», 3.1.2009. Σ.Σ.: τα κεφαλαία είναι του πρωτοτύπου). Θα διάβαζαν, επίσης, ότι οι Εβραίοι είναι «μια φυλή που ΣΤΑΥΡΩΣΕ τον Θεό, τη μία και μοναδική φορά που κατέβηκε στη Γη» και ότι «οι δολοφόνοι του ΘΕΟΥ» έχουν «δέρμα με κρούστα αναισθησίας» (sic).

Το σχόλιο του κ. Καρατζαφέρη δεν είναι απλώς ρατσιστικό. Χαρακτηρίζεται από απύθμενη ανοησία με γαρνιτούρα εξυπνακισμού. Οι Εβραίοι δεν συναπαρτίζουν φυλή, είναι άνθρωποι που ασπάζονται ένα κοινό θρήσκευμα. Δεν είναι αυτοί που σταύρωσαν τον Ιησού: η μητέρα του, οι μαθητές του, οι πρώτοι πιστοί του, Εβραίοι ήταν. Ο ίδιος τον μωσαϊκό νόμο διδάχθηκε και ασπαζόταν: «Σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα ότι έως ότου υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα δεν θα παραπέσει από τον νόμον» (Κατά Ματθαίον 5:18).

Αυτό και μόνο το κείμενο τού κ. Καρατζαφέρη (το οποίο σίγουρα θα απορριπτόταν από τη συντακτική επιτροπή του «Der Strummer» ως κακογραμμένο) δείχνει ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ δεν είναι καν ακραίος. Είναι βαθύτατα λαϊκιστής: Θα πει ή θα γράψει οτιδήποτε μπορεί να χαϊδέψει τα αυτιά των ακροατών ή των αναγνωστών του. Για τις ανάγκες των κοινοβουλευτικών του παραστάσεων μπορεί να «βάλει και νερό στο κρασί του», ώστε να αποσπάσει ένα θετικό σχόλιο από τον κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, ως δυνάμει συγκάτοικό του στον μεσαίο χώρο.
του Πάσχου Μανδραβέλη

apaneagr

ούτε για τσομπάνης δεν κάνει ...

Κυρικακή 15 Μάρτιος 2009




Αποστόλης Βουλγαράκης. Ο γιος του πρώην υπουργού σε «σεμνές και ταπεινές» … αποδράσεις!

Κυριακή 15/3/2009

Από ότι φαίνεται ο ιός Βουλγαράκη, που βρίζει ασυστόλως μάνες άλλων, έχει πάρει και άλλα χαρίσματα του πατέρα του. Το «σεμνά και ταπεινά» φαίνεται ότι δεν το κάνουν πράξη μόνο οι βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και τα παιδιά τους! Δείτε από βίντεο που έχει αναρτημένο στο facebook ο Αποστόλης Βουλγαράκης, πόσο σεμνά και ταπεινά κάνει τις διακοπές τους. Πάνω σε ένα σαπιοκάραβο της γραμμής, σαν αυτά που παίρνουμε το καλοκαίρι (όσοι από εμάς έχουμε την δυνατότητα) για να πάμε διακοπές. Μπράβο!

Διαβάστε σχετικά:
piazzaDELPOPOLO

Στην Ελλάδα η Συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Σάββατο, 14 Μάρτιος 2009

Αποκάλυψη του "ΒΗΜΑτος">Στην Ελλάδα η Συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για το 2009; Τους εμπνέουν ασφάλεια ο Πάκης κι ο Μαρκογιαννάκης;



Την Αθήνα επέλεξαν οι μερακλήδες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την φετινή τους -καταμεσής της οικονομικής κρίσης- συνεδρίαση. Οπως αποκαλύπτει το κυριακάτικο "ΒΗΜΑ", κορυφαίοι αμερικανοί και ευρωπαίοι επιχειρηματίες και πολιτικοί, μέλη της διάσημης Λέσχης, επέλεξαν φέτος τη χώρα του Πάκη και του Μαρκογιαννάκη για να συνεδριάσουν. Εαν δεν πρόκειται για μπλόφα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η είδηση...

Η Κυβέρνηση .....αγρυπνά

Κυριακή 15 Μάρτιος 2009

Ενώ η εξωτερική μας πολιτική δέχεται τη μία κατραπακιά μετά την άλλη, και η εσωτερική ασφάλεια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η πολιτική ηγεσία αγρυπνά.

Σιγά σιγά, μην τους ξυπνήσουμε.....

http://kafeneio-gr.blogspot.com

Αγωνία του Γ.Παπαθανασίου και η Μοργκάνα λε Φέι!!

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009


Το σχέδιο ρύθμισης που παρουσίασε προχθές ο Παπαθανασίου στους προμηθευτές των νοσοκομείων παραμένει θολό λένε οι ενδιαφερόμενοι! Με αυτό η εξόφληση των οφειλών 5.2 δις.ευρώ θα γίνει κατά 35% μέσω Ταχ.Ταμιευτηρίου με ομόλογα ελληνικού Δημοσίου-δηλαδή με φέσωμα των νέων γεννεών!- ενώ το 65% θα δοθεί μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2010 δεν ανέφερε όμως με ποιο τρόπον! Επί της ουσίας όμως από την συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση πονοκεφαλιάζει για το πως θα κρίψει τα χρέη των νοσοκομείων απο την κομισιόν, καθότι αν αυτά δηλωθούν το δημόσιο χρέος θα εκτοξευθεί κατά 2 μονάδες! ως προς το ΑΕΠ! και τότε ε? άρα και εδώ θάχουμε την παρέμβαση της πανίσχυρης μάγισσας Μοργκάνα λε Φέι του Αρθουριανού Κύκλου, που πολύ βοηθά ιδιαίτερα τα τελευταια χρόνια την Ελλαδα εξαφανίζοντας πολλά προβλήματα μας! Αλλοίμονο στην γενιά των 30-40 που θα πληρώσει τα σπασμένα του χαμογελαστού κυρίου της φωτό μας!

ΠΗΓΗ:ΔΙΑΠΟΡΟΝ

Μοναδικές στιγμές μας χάρισαν ο Άδωνις και ο Κακαουνάκης

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009


Μιλάμε για ένταση και μοναδικές στιγμές που μόνο ο Άδωνις και ο Κακαουνάκης μπορούν να προσφέρουν. Το είδαμε στην εκπομπή του Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη. Αφορμή ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Πάμε λοιπόν:

Κακαουνάκης: Άντε ρε με τον Καρατζαφέρη που έγινε τιμητής

Άδωνις: Δεν ντρέπεσαι που θα μιλήσεις για τον πρόεδρο;

Κακαουνάκης: Να μας πει πως έβγαλε τα...


λεφτά που έχει...

Άδωνις: Ντροπή σου, μόνο που είπες τέτοιο πράγμα. Ο Καρατζαφέρης ήταν επιχειρηματίας
και πούλαγε κασέτες πόρτα-πόρτα

Κακαουνάκης: Ναι και έβγαλε 37 σπίτια...

Άδωνις: Σας χάλασε την σούπα σε σας τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ

Κακαουνάκης: Ρε να' ναι καλά η Μαρίκα που σας έκανε ανθρώπους!

Άδωνις: Τι σχέση έχει η Μαρίκα;

Κακαουνάκης: Γιατί η Μαρίκα συντήρησε τον Μητσοτάκη και αυτός εσάς. Αν δεν ήταν η Μαρίκα δεν θα υπήρχατε...

Άδωνις: Άντε που είστε οι πρύτανεις της μάσας όλοι οι πράσινοι...

troktiko