Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Τα "ρίχνει" στον Βουρλούμη ο Αλογοσκούφης

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)

Αρνείται κάθε ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις της εξαγοράς της «Γερμανός» από την Cosmote ο τέως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.
Σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσιεύματα, ο κ.Αλογοσκούφης επισημαίνει μεταξύ άλλων πως κάθε προσπάθεια εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρερμηνεύσει τα γεγονότα και να τον εμπλέξει, είναι κακόβουλη, συκοφαντική και πολιτικά απαράδεκτη.


Τα  ρίχνει  στον Βουρλούμη ο Αλογοσκούφης

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σε σχετική και γενικού χαρακτήρα ενημέρωση του κ.Αλογοσκούφη, ως υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη, ο τελευταίος αναφέρθηκε στη διεξαγωγή συνομιλιών για την ενδεχόμενη εξαγορά. Η απάντηση του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη ήταν ξεκάθαρη: «Εσύ διοικείς τον ΟΤΕ και κάνε ό,τι είναι καλό».
«Τα παραπάνω είναι ήδη γνωστά από την ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2006 και ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό. Επισυνάπτονται τα πρακτικά της ομιλίας του τέως Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη που απαντά με σαφήνεια σε όλα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί. Ως εκ τούτου, κάθε προσπάθεια εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρερμηνεύσει τα γεγονότα και να εμπλέξει τον τέως Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών είναι κακόβουλη, συκοφαντική και πολιτικά απαράδεκτη», καταλήγει η ανακοίνωση.
kraxtis-gr.blogspot.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: